ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με κέφι και φαντασία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020

0

Σήμερα τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν οι παλιές ελληνικές καντάδες μιας άλλης εποχής! Το νοσταλγικό έθιμο της καντάδας πλημμύρισαν τους δρόμους της Παλιάς Πόλης με τη συνοδεία της λύρας-του μαντολίνου και υπό την καθοδήγηση του ακορντεόν.

Κανταδόροι και μασκαράδες, από την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη συνοδευόμενοι από τον συντονιστή τον κύριο Άκη Πλαϊτη,  σε συνεργασία με μουσικά σύνολα και μουσικούς της πόλης μας, διέσχισαν τα στενά της Παλιάς Πόλης- με κατάληξη την Μεγάλη Πόρτα- αναβιώνοντας το έθιμο και γεμίζοντας τον χώρο με μελωδίες-χορό και  με συναπαντήματα κεφιού και χαράς. Εκτός από τα συναισθήματα νοσταλγίας δημιούργησαν μια αισιόδοξη αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΡΗΤΗ TV, STAR CHANNEL

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2020, πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κρήτης. 

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η μπύρα ΑΛΦΑ και στηρίζεται σε μεγάλο μέρος της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικής κοινωνίας με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020: Θωμάς Κρεβετζάκης, Πόπη Δινιακού, Ρένια Τσιχλάκη, Πέπη Μπιρλιράκη, Γιώργος Ξηράκης, Μάνος Παλαφούτης, Ραφαήλ Μανουσάκης, Μιχάλης Πετρακάκης, Διαμαντούλα Δελήμπαση.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης) 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ