ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε το 13ο κυνήγι θησαυρού Γαράζου

0

Με χαμόγελα και χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε το 13ο Κυνήγι Θησαυρού του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου που φέτος οργάνωσε η ομάδα «Πανωραίοι» το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020.  Νικητές «στέφθηκαν» τα μέλη της ομάδας «Αστροπελέκια» που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τους ευρηματικούς γρίφους και να φτάσουν στον πολυπόθητο «θησαυρό».

Το παιχνίδι φέτος είχε τίτλο «Υπόθεση Καζαμίας» και οι γρίφοι δόθηκαν με την μορφή μαντικών χρησμών, η ερμηνεία των οποίων οδήγησε τους παίκτες των πέντε συμμετεχόντων ομάδων σε μνημεία της Κοινότητας Γαράζου, σε παλιές και σύγχρονες επιχειρήσεις αλλά και σε κατοικίες ανθρώπων και προσωπικοτήτων του παρελθόντος που έγραψαν τις δικές τους σελίδες στην τοπική ιστορία.

Το «τηλεσκόπιο του Καζαμία», το οποίο είχε χαθεί προσπάθησαν να βρουν επίσης οι ομάδες του Γυμνασίου Γαράζου, οι «Κοίταξε Εκεί», οι «Πιτήδειοι» και οι «Ξενύχτηδες». Όμως τις αστρολογικές διαδρομές κατάφεραν πρώτοι να ακολουθήσουν οι κυνηγοί «Αστροπελέκια», οι οποίοι ανακάλυψαν το τηλεσκόπιο κρυμμένο στην αυλή του Άϊ Γιάννη στο παλιό ιστορικό χωριό του Γαράζου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2021 στην πλατεία του χωριού με συγκίνηση και αγκαλιές για συγχωριανούς και φίλους που κάθε χρόνο σμίγουν για να συμμετάσχουν στο όμορφο παιχνίδι και να ζήσουν ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ