ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Μάρκος Σεφερλής έξω από τα δόντια - “Τους τρολάρω τόσο καλά που τρελαίνονται”

0

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο λαοφιλής καλλιτέχνης!

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο “After Dark” το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία “Χαλβάη 5-0”. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε, μέσα σε όλα, να απαντήσει με έντονο ύφος και ειλικρίνεια στους επικριτές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε μεταξύ άλλων στη βραδινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως “παλιά έλεγαν πως ο Σεφερλής είναι ατάλαντος. Άμα είμαι ατάλαντος και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει 25 χρόνια, που να είχα και ταλέντο”!

“Όταν μια κριτική γίνεται πριν γίνει κάτι, καταλαβαίνεις πόσο σοβαρός είναι αυτός που την κάνει. Μου φαίνεται γελοίο και φαιδρό να κάνεις κριτική σε κάτι που δεν έχεις δει… Σε κάτι που δεν έχει καν γίνει … Ξέρω πως δουλεύω για το κάθε τι που αναλαμβάνω να κάνω ώστε να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα” πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

“Προσπαθούν να στρέψουν διάφορες μερίδες κόσμου εναντίον μου. Όλους αυτούς που λένε κάποιοι ότι κοροϊδεύω τους έχω από κάτω στο κοινό” απάντησε εκ νέου ειλικρινώς ο Μάρκος Σεφερλής. “Εγώ τύπους κάνω. Μεταφέρω στη σκηνή τύπους αλλά μάλλον αυτό που κάνω έχει τόση μεγάλη επιτυχία που σου λένε ας ασχοληθούμε με τον Σεφερλή μήπως ακουστούμε και εμείς” συμπλήρωσε.

Ειλικρινής και σταθερός στα λεγόμενα του, πάντα, ο Μάρκος Σεφερλής!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ