ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ας είμαστε αισιόδοξοι…ότι το φάρμακο θα το έχουμε αρχές καλοκαιριού και ότι η Γερμανία θα περάσει στη θέση της «Αξιωματικής αντιπολίτευσης» στην Ε.Ε.

0

Όλοι πια καταλαβαίνουμε την επαπειλούμενη κοινωνική και οικονομική κρίση λόγω κορωνοϊού. Ειδικά εμείς που στηρίζουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη μας, για να μην πω την ύπαρξη μας, στις τουριστικές υπηρεσίες.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας και της ψυχικής μας ισορροπίας θα έλθει όταν ο πληθυσμός πάψει να φοβάται μήπως και βρεθεί σε κείνο το μικρό ποσοστό που θα κινδυνέψει η ζωή του. Και μέχρι να ανακαλυφθεί τουλάχιστον το φάρμακο, το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» αποτελεί την καλύτερη ασπίδα τόσο για εμάς όσο και για τις δομές υγείας.

Για το εμβόλιο, όπως φαίνεται, η επιστημονική κοινότητα «τρέχει με χίλια» για να το ανακοινώσει σε 8μηνο έως 12μηνο χρονικό ορίζοντα από σήμερα. Για το φάρμακο οι ενδείξεις είναι ότι αρχές του καλοκαιριού θα το έχουμε.

Εάν οι ενδείξεις επαληθευτούν τότε το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» θα χάσει έδαφος, γιατί ο φόβος (του θανάτου) θα υποχωρήσει και θα αντικατασταθεί με το «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ», «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ» …έχοντας στη φαρέτρα του μυαλού, το φάρμακο.

Η απόκτηση φυσικής ανοσίας δεν θα τρομάζει πια, η δε ανακάλυψη του εμβολίου, σε μεταγενέστερο χρόνο, θα δώσει τη χαριστική βολή στον νέο τρόμο-ιό.

Εάν ταυτόχρονα η θέση της Γερμανίας όσον αφορά την αντιμετώπιση της ύφεσης περάσει σε μειοψηφική θέση στην Ε.Ε. και το ιδιωτικό χρέος, λελογισμένα, περάσει σε κρατικό, στο τέλος του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα πούμε το λυτρωτικό: «Τέλος καλό, όλα καλά».

Ας είμαστε αισιόδοξοι!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ