ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στο Βιετνάμ -Μέτρα ανακοινώνει η Ιρλανδία

0

Η μία μετά την άλλη, όλες οι χώρες του κόσμου ανακοινώνουν κρούσματα, αλλά και μέτρα πρόληψης από την διάδοση του κορωνοϊού.

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό COVID-19 στο Βιετνάμ αυξήθηκε σε 106, από 57 που είχαν καταγραφεί πριν από μία εβδομάδα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Στο Βιετνάμ, ο εθνικός αερομεταφορέας Vietnam Airlines έκανε γνωστό από τις αρχές Μαρτίου ότι θα διακόψει τις πτήσεις του για τη Νότια Κορέα, που παρουσίασε έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε 3 εβδομάδες θα χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό λέει η Τσεχία

Την ίδια ώρα, τα σκληρά μέτρα που έχει λάβει η Δημοκρατία της Τσεχίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι ενδεχόμενο να χαλαρώσουν περίπου μετά από τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, τα σύνορα της χώρας είναι πιθανό να παραμείνουν κλειστά για το μεγαλύτερο μέρος της ταξιδιωτικής κίνησης για μήνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού.

Οικονομικό πακέτο για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού ανακοινώνει η Ιρλανδία

Η Ιρλανδία, που ζήτησε εθελοντές στη μάχη ενάντια στον Covid-19, θα ανακοινώσει ένα σημαντικό οικονομικό πακέτο την επόμενη εβδομάδα για όσους έχασαν τις δουλειές τους από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Σάιμον Κόβενι.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους ότι η κυβέρνηση θα εισάγει ένα σημαντικό οικονομικό πακέτο υποστήριξης, μέσα στις επόμενες ημέρες, το οποίο θα ξεπερνάει ότι έχουμε ανακοινώσει μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Κόβενι στην κρατική τηλεόραση RTE.

iefimerida.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ