ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κωνσταντίνος Δασκαλάκης: «Ο κορωνοϊός είναι ύπουλος - Η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι φαίνεται»

0

Με την ευχή, να λειτουργήσουν τα μέτρα που λήφθηκαν στην Ελλάδα προκειμένου οι εφιαλτικές εικόνες στην Ιταλία, να μην αποτελέσουν πραγματικότητα στη χώρα μας, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορωνοϊό, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ, στη Βοστώνη αναφέρθηκε στην εξάπλωση του κορωνοϊού, την οποία χαρακτήρισε ως μια ύπουλη εκθετική αύξηση, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Κρητικό λαό. «Η σημερινή πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που μπορούμε να μετρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης σχολίασε τις τεχνικές πολεμικής ιατρικής, με τους γιατρούς να σώζουν τους νεότερους, αφήνοντας μεγαλύτερης ηλικίας ασθενείς με κορωνοϊό να φύγουν από τη ζωή, όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» ο Κρητικής καταγωγής γιατρός Γιώργος Γιούρος στο νοσοκομείο Παπατζοβάνη του Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε και ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, αυτή η πραγματικότητα μπορεί να έρθει στην χώρα μας σε 10-20 ημέρες. «Η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα, να χαθεί από τον έλεγχο. Ελπίζω να λειτουργήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης πριν συμβεί αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει τη κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης παραδέχτηκε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ