ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Αντετοκούνμπο μοιάζει με μπάλα κατεδάφισης, πως να τον σταματήσεις;»

0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται ως ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες για να αντιμετωπίσει κανείς στο ΝΒΑ, αν όχι ο πιο δύσκολος.

Ο Greek Freak διαθέτει χαρακτηριστικά που σπάνια συναντώνται στην «μαγική Λίγκα» και αυτός ο συνδυασμός αυτών μοιάζει… φονικός για κάθε αντίπαλο.

Η δημοσιογράφος της Milwaukee Journal Sentinel, Λόρι Νίκελ, μίλησε με αντιπάλους του Αντετοκούνμπο ζητώντας από εκείνους να σχολιάσουν πως προετοιμάζονται για να τον αντιμετωπίσουν.

«Πηγαίνει με ταχύτητα 100 μιλίων την ώρα, ακριβώς προς το πρόσωπό σου και το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και βηματισμό. Μιλάμε για ικανότητα εκτός λογικής. Και είναι τόσο τεράστιος, είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Πρέπει να επιλέξεις το δηλητήριο που θα πιεις, κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις από ποιο σπαθί θα πεθάνεις. Και καλή σου τύχη» ήταν τα γλαφυρά λόγια του προπονητή των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν για τον Ελληνα άσο.

«Είναι ένα τρένο σε κίνηση. Μια μπάλα κατεδάφισης. Πηγαίνει στον ώμο του αντιπάλου του, στο πρόσωπό του, πως θα μαρκάρεις ένα τέτοιο τρένο; Είναι προφανές ότι πρέπει να βάλεις πολλά κορμιά μπροστά του» πρόσθεσε ο Μπράουν και συνέχισε: «Ο τρόπος με τον οποίο οι Μπακς χτίστηκαν γύρω από τον Αντετοκούνμπο, είναι για χειροκρότημα».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ