ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σύλλογος Βοηθών νοσηλευτών δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης: «Το κοινωνικό σύνολο, έχει ευθύνη για την εξέλιξη της κατάστασης»

0

Τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό κάθε πολίτη ο Σύλλογος Βοηθών νοσηλευτών δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κάνει έκκληση σε κάθε πολίτη να μείνει σπίτι έτσι ώστε να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον απόηχο της επιδημίας που απλώνεται καθημερινά όλο και περισσότερο γύρω μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε σε όλους υγεία, δύναμη, κουράγιο, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την δύσκολη και άνιση μάχη που δίνουμε όλοι μαζί.

Αν και δεν είμαστε μόνο σήμερα δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας, είναι η πρώτη φορά που το έργο μας αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κοινωνία αλλά και όλο τον πολιτικό κόσμο.

Παρά την εμπειρία τόσων χρόνων, οι συνθήκες εν μέσω πανδημίας είναι πρωτόγνωρες και απαιτούν σε κάθε νοσηλευτική πράξη και κάθε διεργασία, να περιλαμβάνονται πρωτίστως οι κανόνες ατομικής προστασίας. Δεν ξεχναμε, ότι είμαστε πολύτιμοι για τους δικούς μας ανθρώπους, τους αρρώστους μας, την κοινωνία μας…

Το κοινωνικό σύνολο, έχει μεγάλη ευθύνη για την εξέλιξη της παρούσας κατάστασης. Καλούμε κάθε πολίτη να αναλογιστεί το βάρος των ευθυνών του, να παραμείνει σπίτι για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ξανά όλοι μαζί και μετά το τέλος αυτής της μάχης.

Θα είμαστε δίπλα σας με κάθε μέσο και με όλες μας τις δυνάμεις

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…. ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ… σημαίνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, δίνω χώρο, και δικαίωμα στη ζωή για ΟΛΟΥΣ!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ