ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Υπολογίστε πόσο καιρό θα σας διαρκέσει το χαρτί υγείας με αυτή την online αριθμομηχανή

0

Από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, τα ράφια με τα χαρτιά υγείας άδειασαν από τα super market χωρίς κανείς να καταλαβαίνει προς τι αυτή η ζήτηση. Και δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο καθώς το ίδιο έγινε σε όλο τον κόσμο. Με σκοπό να κάνει τους καταναλωτές να καταλάβουν πως δε χρειάζονται όλη αυτήν την ποσότητα χαρτιού, δύο Λονδρέζοι ανέπτυξαν ένα νέο website υπολογισμού…χρήσης χαρτιού υγείας.

Πήγαμε από την ιδέα στη δημιουργία σε λιγότερο από τρεις ώρες. Ο μέσος χρήστης μας έχει 500% παραπάνω χαρτί υγείας από αυτό που χρειάζεται στην καραντίνα. Ελπίζουμε ο κόσμος να χρησιμοποιήσει το site για να δει πως δε χρειάζεται να πάει να αδειάσει τα ράφια.

Η χρήση του site είναι απλή. Βάζετε τον αριθμό των ρολών που έχετε και τον αριθμό των…επισκέψεων τη μέρα για να δείτε τα αποτελέσματα. Για αυτούς που έχουν μία μεγαλύτερη εμμονή στη λεπτομέρεια, το site δίνει τη δυνατότητα λεπτομερούς καταγραφής των δεδομένων εισαγωγής, όπως το πόσα χαρτιά έχει το ρολό, πόσοι ζουν στο νοικοκυριό, τις μέρες της καραντίνας, τον αριθμό των…σκουπισμάτων και πόσα χαρτιά χρησιμοποιείτε σε κάθε σκούπισμα.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με την εφαρμογή κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ