ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: «Φρένο» στους «πονηρούς» που πήγαν να αλλάξουν κατοικία ενόψει Πάσχα

0

Σε άλλο ένα μέτρο για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορονοϊού προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, με απόφαση του Γιώργου Πιτσιλή σταματούν να εξετάζουν τις δηλώσεις αλλαγής μόνιμης κατοικίας, που κάνουν οι φορολογούμενοι ηλεκτρονικά. Ο στόχος είναι η αποτροπή κατάχρησης του δικαιώματος μεταβολής μόνιμης κατοικίας από τους φορολογούμενους.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που εφαρμόζονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, και ισχύει για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Αλλάζουν τους κωδικούς του TAXIS για να πάνε στα χωριά τους

Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο γραμματέας των ειδικών φρουρών Βασίλης Μαυροειδάκος ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί που ζουν σε παράλληλο σύμπαν και σκαρφίζονται πατέντες για να πάνε στα χωριά και τα εξοχικά τους το Πάσχα.

«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν... Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε "πόλεμο"» διεμήνυσε ο γ.γ. των ειδικών φρουρών, συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά και με πειθώ αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Ελληνες που ακούνε τους Ελληνες αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δε μένουμε σπίτι, είμαστε έξω να το σεβαστούν αυτό» πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ