ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Ναταλία Γερμανού για Κανάκη – Αρναούτογλου: «Αντώνη μου οι εκπομπές σας δεν μοιάζουν»

0

Όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την κόντρα μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε θέση στον αέρα της εκπομπής της τονίζοντας από την πλευρά της πως οι δύο εκπομπές δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

«Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν από τους δύο γιατί τους γνωρίζω και τους δύο, όσο τους γνωρίζω, δεν έχω κάνει παρέα με κανέναν από τους δύο. Αν δεις τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα να βγάζουν μια εκπομπή στο youtube που μετράει πολλές δεκάδες χιλιάδες views, και τους βλέπεις ότι βγάζουν μια εκπομπή με πυτζάμες κι εσύ την άλλη μέρα θα βγεις στο μεγαλύτερο κανάλι πανελλαδικώς της χώρας, δεν θα βγάλεις κι εσύ τον συνεργάτη σου με πυτζάμα γιατί θα ξέρεις ότι το έχει κάνει πριν ο Κανάκης. Θα βρεις ένα άλλο εύρημα γιατί είσαι μάγκας και έξυπνος και μπορείς να βρεις ένα άλλο εύρημα, λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.

Ο Γρηγόρης έχει άπειρες ιδέες, αν θέλει να κατεβάσει το μυαλό του μπορεί να γεννάει 65 χιλιάδες ιδέες το λεπτό. Δεν θα συμφωνήσω στο ότι μοιάζουν οι εκπομπές τους. Οι εκπομπές δεν μοιάζουν. Είναι άλλη εκπομπή η μία, άλλη εκπομπή η άλλη, εκ του αποτελέσματος πια. Άλλος παρουσιαστής ο ένας, άλλος παρουσιαστής ο άλλος. Σαφώς και δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Αυτές οι δύο εκπομπές, εμένα δεν μου μοιάζουν, Αντώνη μου, σε εσένα απευθύνομαι, δεν μοιάζουνε.

Καταλαβαίνω την οργή και τον θυμό σου, αλλά η εκπομπή σου δεν μοιάζει με του Γρηγόρη, ούτε του Γρηγόρη μοιάζει με τη δική σου, όπως δεν μοιάζετε και εσείς οι δύο καθόλου μεταξύ σας. Η ιδέα μπορεί να είναι ίδια, αλλά το αποτέλεσμα των εκπομπών δεν είναι ίδιο βρε παιδιά, δεν μοιάζουν, είναι διαφορετικό αυτό που βγαίνει στον αέρα, δεν μοιάζουν σαν εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ