ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το 2021 ο 7ος Νικηφόρειος Δρόμος

0

Λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και των μέτρων που παίρνει η πολιτεία για την αποφυγή αυτής της πρωτοφανούς και ασύμμετρης απειλής για τον πλανήτη μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε στην ακύρωση του 7ου Νικηφόρειου Δρόμου 2020, και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα είναι 25 Απριλίου 2021.

Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 7ο Νικηφόρειο Δρόμο έχετε τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Γι΄ αυτό σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον αριθμό λογ/σμου και το IBAN σας, καθώς και το όνομα του δικαιούχου στο email της διοργάνωσής μας [email protected] , προκειμένου να σας κάνουμε ολική επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας θα γίνεται κράτηση του ποσού των εξόδων συναλλαγής.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβείτε στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή σας στον 7ο Nικηφόρειο Δρόμο που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2021.

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν το Νικηφόρειο Δρόμο σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν προτεραιότητα της διοργάνωσης.

Επικοινωνία: [email protected] Τ. 28310 55645, 6976 991135

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ