ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αν ο Νετανιάχου δεν ξεπεράσει αριθμητικά τα θύματα του Χίτλερ δεν σταματά

0

Γάζα: Η γενοκτονία σε αριθμούς 

50.000 παιδιά χωρίς οικογένεια

34.344 σοροί Παλαιστινίων έχουν ταυτοποιηθεί

49 νεκροί μέσα σε μία μέρα

Δύο ωρών, 101 ετών το νεότερο και το γηραιότερο θύμα του πολέμου

Έχει ξεπεράσει τον Ηρώδη και δεν ξέρω πόσο αίμα παιδικό θα χρειαστεί  ακόμα για να  καταγραφεί στην ιστορία  ο χειρότερος των βαρβάρων. Όπως ακριβώς φωτογραφιζόταν τα Ες Ες να επιχαίρονται μπροστά στα ανοσιουργήματα τους βλέπουμε να Κάνουν ακριβώς το ίδιο και οι στρατιώτες του Νετανιάχου.

 Το Ισραήλ, συνεχίζει να μακελεύει απτόητο και με την στήριξη του δυτικού κόσμου, ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, τη Μέση Ανατολή, μετατρέποντας και τον Λίβανο σε “νέα Γάζα”.Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σκοτώσει περισσότερους από 2.300 ανθρώπους και έχει εκδιώξει 1,2 εκατομμύρια, από τους οποίους τα 400.000 είναι παιδιά. Οι περισσότεροι  κατέφυγαν στη Βηρυτό, την οποία απειλεί ο μακελάρης Νετανιάχου να χτυπήσει!

Η διεθνής κοινότητα έχει στα χέρια της όλα τα εργαλεία για να καταδικάσει το Ισραήλ για την γενοκτονία των Παλαιστινίων. Στερείται, όμως, βούλησης. Αντιθέτως, η υποκρισία και τα ιδιοτελή συμφέροντα περισσεύουν. Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι η ίδια η Σύμβαση του ΟΗΕ ορίζει τη γενοκτονία ως «πράξεις που διαπράττονται με σκοπό την ολική ή μερική καταστροφή μιας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας». Μάλιστα, εξειδικεύοντας τον ορισμό σημειώνεται ότι «αυτές οι πράξεις περιλαμβάνουν τη θανάτωση μελών της ομάδας, την πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας, την εσκεμμένη επιβολή συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική της καταστροφή, την επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην αποτροπή γεννήσεων εντός της ομάδας και/ή τη βίαιη μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα». Ό,τι γίνεται, δηλαδή, στην Λωρίδα της Γάζας εδώ και 365 ημέρες.

Ανάμεσα στα αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου που συνεχίζει να διαπράττει σε καθημερινή βάση το Ισραήλ στην Γάζα ξεχωρίζουν μία σειρά αποτρόπαιων και ανελέητων επιθέσεων που προδίδουν τις πραγματικές προθέσεις του Τελ Αβίβ στην Παλαιστίνη. Κάνοντας μία αναδρομή σε αυτές, δύσκολα μπορεί κανείς να μιλήσει ξανά περί αυτοάμυνας ή αντιτρομοκρατικής επιχείρησης. Είναι γενοκτονία και όποιος δεν το βλέπει είναι συνένοχος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ