ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΣΟΚ: Καμία αυτοκριτική από τους υποψηφίους

0

Πολλοί λένε πως τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ διακρίνει ψηφολαγνεία γι’ αυτό και προσήλθε ο μεγάλος αριθμός των 250.000. Όμως, αυτοί ουδέποτε προβληματίστηκαν για το γεγονός πως ούτε ένας υποψήφιος (από τους 6) δεν έκανε αυτοκριτική για τα εξής θέματα:

1. Για την δημιουργία ολόκληρης σχολής, επί 30 έτη, που εξέθρεψε απάτριδες μιζαδόρους: Άκη, Παπαντωνίου, Σμπώκο, Μαντέλη, Τσουκάτο, Καϊλή.

2. Για το μοίρασμα (σε ποιους και πως) των εκ., τόσα χρόνια, της κρατικής χρηματοδότησης, διότι δεν υπάρχει ούτε λογοδοσία, ούτε διαφάνεια.

3. Για το που πήγαν τα δις από την ΕΕ (πακέτα Ντελόρ κλπ).

Το φορτίο των αμαρτιών του κόμματος αυτού είναι τεράστιο, δεδομένου ότι κολυμπούσε στις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά. Ανεγκέφαλοι αρχηγοί χωρίς ηθικούς φραγμούς επέλεξαν διεφθαρμένους υπουργούς. Στο μοναδικό debate καμία ερώτηση δεν έγινε ούτε για τις μίζες, ούτε και για την ανύπαρκτη διαφάνεια. Τίποτε εν κρυπτώ. Κανονικά η κρατική χρηματοδότηση θα έπρεπε να διακοπεί διότι ένας λαός που πέρασε έναν 10ετή γολγοθά πτώχευσης, δεν έχει την πολυτέλεια να χρηματοδοτεί την διεφθαρμένη κομματοκρατία και μάλιστα χωρίς λογοδοσία. Αναμένω με ενδιαφέρον το σχόλιο έστω ενός εκ των 6 υποψηφίων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ