ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Σπηλίου: "Αν το επιθυμείτε σας παραχωρούμε την θέση μας στα μπαράζ"

0

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Σπηλίου: 

«ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

ΣΠΗΛΙΟΥ 

ΣΠΗΛΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 

Τ.Κ. 740 53 

Τηλ. 28320-20033 

Fax. 28320-20033

email: [email protected]                                                       

Σπήλι 29-4-2022                                                       <Σε αυτό συνέβαλε και το αποτέλεσμα αλλού αγώνα, του οποίου η αξιοπιστία τίθεται εν αμφιβόλω.>> και <<χωρίς να χρησιμοποιήσει άλλες τακτικές που δεν αρμόζουν στο ήθος και στη κουλτούρα>>.

Τα παραπάνω αποτελούν αποσπάσματα από την κατάπτυστη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΦ Αρμένων, τα οποία γράφτηκαν με τις ευλογίες του Προέδρου του κ. Δρουδάκη και αναφέρονται προφανώς στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ρεθυμνιακό, τον οποίο και κερδίσαμε 1 – 2. Δεν γνωρίζουμε κ. Δρουδάκη αν κρίνετε «εξ ιδίων τα αλλότρια», αλλά τέτοιες εκφράσεις, εκτός από την ομάδα μας και την ομάδα του Ρεθυμνιακού, προσβάλλουν περισσότερο τη δική σας ομάδα, που πάλεψε μέχρι τέλους να πετύχει κάτι που επί Προεδρίας σας ήταν όνειρο απατηλό και προσβάλλουν και το χωριό σας, που έχει τόσο τίμιους και ειλικρινείς ανθρώπους! Δυστυχώς αποτελείτε την εξαίρεση του κανόνα στο χωριό σας και με τις πρακτικές σας και τη συμπεριφορά σας πηγαίνετε το άθλημα χρόνια πίσω. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν! Η συμπεριφορά μας όλα αυτά τα χρόνια όταν τελευταίες αγωνιστικές κρινόταν Πρωταθλήματα και Παραμονές για την ομάδα μας τα λέει όλα! Δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε κάτι άλλο φέτος, από τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν προτεραιότητα για εμάς η παραμονή μας στην κατηγορία! Οι αγώνες πάντα για εμάς θα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όπως η ομάδα σας μας κέρδισε δίκαια 2 φορές φέτος, μετά από πολλά χρόνια και όπως φέρατε ισοπαλία με έναν διεκδικητή του Πρωταθλήματος, έτσι νομίζουμε έχουμε το δικαίωμα κι εμείς, να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση και να κερδίσουμε τον Ρεθυμνιακό (και να φτάσουμε κοντά και με άλλες καλές ομάδες), όπως έχουμε και το δικαίωμα να χάσουμε από τη Φλόγα Ρουστίκων στο μπαράζ, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Αφού όμως κ. Δρουδάκη έχετε βάλει αυτοσκοπό της ζωής σας να «γαντζώνεστε» κάθε χρόνο από την Α κατηγορία Τοπικού, για να δείξετε σε όλους εμάς ότι είστε σπουδαίος, εμείς αν το επιθυμείτε, σας παραχωρούμε τη θέση μας στα μπαράζ με τη Φλόγα Ρουστίκων, αρκεί να μας το στείλετε εγγράφως και να συναινέσει και η Φλόγα να αγωνιστεί μαζί σας.

Κλείνοντας θα επιθυμούσαμε η ΕΠΣΡ να επιληφθεί άμεσα του θέματος, γιατί πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση προς 2 Σωματεία της δύναμής της και ενημερώνουμε τον κ. Δημήτρη Φίτσιο που υπογράφει το κείμενο, ότι σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί για τα συκοφαντικά αυτά σχόλια.

Εμείς κ. Δρουδάκη δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί σας. Ποιοι είμαστε και ποιος είστε το ξέρουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές σας, που κάθε χρόνο δεινοπαθούν αν θέλουν να φύγουν για άλλη ομάδα, οι χωριανοί σας και οι κατά καιρούς συνεργάτες σας. Θέλουμε μόνο να συγχαρούμε τα παιδιά του ΟΦΑ για την προσπάθεια και το ήθος τους, καθώς και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν σ’ αυτόν τον μαραθώνιο σε μορφή σπριντ του Α Τοπικού και να ανταπεξέλθουν σαν επαγγελματίες παρότι ερασιτέχνες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες συνθήκες σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως επίσης ευχόμαστε όλες οι ομάδες να βάλουν πάνω από όλα την αγάπη τους για το άθλημα (ήδη μερικά τοξικά στοιχεία, απ’ ότι βλέπουμε με χαρά απομακρύνθηκαν από κάποιες) και όχι μόνο την νίκη!

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Σπηλίου.    

ΥΓ1: Συγχαίρουμε από καρδιάς για την πορεία τους, τον ΑΟ Επισκοπής, την Γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα και τον Αστέρα Περάματος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α Τοπικού και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα μπαράζ για την Γ΄ Εθνική, καθώς και την Φλόγα Ρουστίκων για τη συμμετοχή της στο μπαράζ για την άνοδο στο Α΄ Τοπικό!

ΥΓ2: Ιδιαιτέρως θέλουμε να συγχαρούμε τις ομάδες του Δήμου μας, τον ΑΟ Μελάμπων για την πολυπόθητη κατάκτηση του Β΄ Τοπικού, τον ΑΟ Αγίας Γαλήνης για την προσπάθεια και το ήθος τους, καθώς και τον συνοδοιπόρο μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος ΑΓΣΝΝ Φοίνικα για την παραμονή στο Α΄ Τοπικό και την άψογη συμπεριφορά τους».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ