ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία τελείωσαν τα δοκιμαστικά του Αστέρα με τον ΟΦΗ στη Σοχώρα

0

Στις προπονήσεις συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά, ενώ παρών όλες αυτές τις ήταν και άνθρωποι του ΟΦΗ, όπου αξιολόγησαν τους νεαρούς παίκτες. 

Από τον Αστέρα Ρεθύμνου και τους προπονητές που ήταν εκεί συμμετείχαν οι κύριοι, Μπαστάκης Γιώργος, Μιχαηλίδης Λεωνιδας, Αντωνιάδης Παναγιώτης, Ξενικάκης Φώτης, Ψυχουντάκης Λευτέρης, Τυπάδης Στέργιος και η κυρία Πολιουδάκη Μαρία.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:

«Ολοκληρώθηκαν χθες( Παρασκευή,22/07) τα δοκιμαστικά τα οποία πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα (18-22/07) στο γήπεδο της Σοχώρας απο τον Αστέρα Ρεθύμνου και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι προπονητές και των δύο ομάδων προέβησαν σε χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά το επίπεδο των παιδιών που έλαβαν μέρος.

Απο τον Αστέρα μας οι προπονητές που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες και αξιολόγησαν τα παιδιά ήταν οι κύριοι, Μπαστάκης Γιώργος, Μιχαηλίδης Λεωνιδας, Αντωνιάδης Παναγιώτης, Ξενικάκης Φώτης, Ψυχουντάκης Λευτέρης, Τυπάδης Στέργιος και η κυρία Πολιουδάκη Μαρία.

Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ οι προπονητές που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τα παιδιά ήταν οι κύριοι, Κωφίδης Σάββας, Συκιωτάκης Μανώλης, Πετράς Παναγιώτης και

Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν:

Δευτέρα 18 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2009-2010 (Κ14)

Τετάρτη 20 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2011-2012 (Κ12)

Παρασκευή 22 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2013-2014 (Κ10).

Οι αιτήσεις κινήθηκαν σε υψηλά νούμερα και συνολικά πάνω απο 100 παιδιά συμμετείχαν στις προπονήσεις. Όλα τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα τόσο από την οργάνωση, όσο και από τις ασκήσεις υψηλού επιπέδου στις οποίες συμμετείχαν.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της κάθε προπόνησης όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν στο κέντρο και φώναξαν δυνατά το όνομα του ΟΦΗ.

Το πρώτο βήμα έγινε, θα ακολουθήσουν και άλλα δοκιμαστικά ενώ και η δική μας Ακαδημία θα διαβεί στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια με τις ακαδημίες του ΟΦΗ και για να παρακολουθήσει και παιχνίδια της ανδρικής ομάδας». 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ