ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε με όρεξη η Δόξα Πλατανέ

0

 

Με όρεξη και διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα στην Α’ ΕΠΣΡ 2022-23, η Δόξα Πλατανέ πραγματοποίησε την παρθενική της προπόνηση σήμερα (17/8) στο γήπεδο Μισιρίων.

Οι προπονητές Μιχάλης Δεληγιαννάκης και Άρης Παπαδάκης συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές, έχοντας σε πρώτο πλάνο το «χτίσιμο» της ομάδας, αλλά και την απαραίτητη εύρεση της χημείας. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Μανώλης Χνάρης, Μάρκος Πολιουδάκης, Κωνσταντίνος Μπερέτης, Νίκος Μιχελιδάκης, Αλέξης Δελήμπασης, Σπύρος Φραχόλι, Βαγγέλης Ξενοκαλάκης, Νίκος Καψαλάκης, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, Τόμυ Χρυσαφόπουλος, Κώστας Χρυσαφόπουλος, Στέλιος Δελήμπασης, Ραφαήλ – Γεώργιος Κοσκινάς, Δημήτρης Σουμπασάκης, Γιώργος Ανυφαντάκης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Ανδρέας Παλάσσης, Γιάννης Μαθιουδάκης, Χρήστος Τσιτσόλης, ενώ υπήρχαν και αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. 

Παράλληλα, το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΡ, Τίτος Χνάρης, ο οποίος ευχήθηκε για μία καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, ενώ το Δ.Σ. της ομάδας μας εκπροσώπησαν οι Νίκος Τσιμπούκας, Γιώργος Πάγκος, Βαγγέλης Γιατζόγλου και Γιώτης Κοτσαρίδης.

Πριν από τα… πρώτα τρεξίματα μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, Γιώτης Κοτσαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Πάγκος, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν τους νεοαφιχθέντες ευχήθηκαν για μία χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο και επιτυχίες. Άπαντες συμφώνησαν πως το φετινό υλικό διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, αλλά και πως το αποτέλεσμα και ο στόχος θα φανεί μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ