ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη με αγιασμό για Ρεθυμνιακό

0

Το παρών έδωσε και η ΕΠΣ Ρεθύμνου, με την παρουσία του προέδρου, Τίτου Χνάρη αλλά και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργου Δασκαλομαρκάκη.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός στα αποδυτήρια από τον Πάτερ Βασίλειο Παπαδάκη Αρχιμανδρίτη και ηγούμενο της Ιεράς μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στον Μαρουλά, και αδερφό του προέδρου της ομάδας Κωνσταντίνου Παπαδάκη.

Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

"Με πολύ όρεξη, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που δικαιολογημένα επικρατούν αυτή την περίοδο, αλλά και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες παλιών και νέων παικτών που θα ενταχθούν μέσα στις επόμενες ημέρες κανονικά στο πρόγραμμα, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Ρεθυμνιακός μας. Η «πρώτη» για την νέα σεζόν ξεκίνησε με τον πατροπαράδοτο αγιασμό ο οποίος τελέστηκε στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια από τον Πάτερ Βασίλειο Παπαδάκη Αρχιμανδρίτη και ηγούμενο της Ιεράς μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στον Μαρουλά, και αδερφό του προέδρου της ομάδας μας Κώστα Παπαδάκη. Ακολούθησε το καλωσόρισμα στους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο του Ιστορικού, αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως και εκείνο του Προέδρου της ΕΠΣΡ Τίτου Χνάρη αλλά και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Δασκαλομαρκάκη που τίμησαν με την παρουσία τους την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, οι οποίοι αφού τόνισαν την ιστορία και την αξία του ονόματος του Ρεθυμνιακού, χαρακτήρισαν την επερχόμενη σεζόν περισσότερο ανταγωνιστική από την περσινή. Ακολούθησαν η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών από τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Νίκου Μαθιουδάκη, Νίκο Δασκαλάκη, οι ευχές από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Γιώργο Μανωλακάκη και λίγο πριν την έξοδο στον τάπητα του γηπέδου του περιφερειακού, η ομιλία του έμπειρου τεχνικού μας που αποτελούσε ένα «μείγμα» καλωσορίσματος προς τους ποδοσφαιριστές, επισήμανσης στοιχείων που θα πρέπει να παρουσιάσουν εκείνοι ώστε να επιτευχθούν τα θετικά αποτελέσματα, «μίνι» απολογισμού της περσινής σεζόν και φυσικά ευχών. 

Όσα ακολούθησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σοχώρας μπορεί να είχαν μια πιο χαλαρή μορφή προπόνησης, μιας και η σημερινή ήταν η «παρθενική» ημέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας όμως τα πρώτα δείγματα όρεξης που εμφάνισαν οι «κυανόλευκοι» παίκτες ήταν ήδη αρκετά για να φανεί τι θα ακολουθήσει".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ