ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη προπόνηση με χαμόγελα για τον Αστέρα Ρεθύμνου

0

Μάλιστα το νούμερο των συμμετεχόντων στην χθεσινή προπόνηση έφτασε χθες το εντυπωσιακό για τα τωρινά δεδομένα, 27 παικτών. 

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:

«Ξεκίνησε χθες Τετάρτη (17/08) η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στις 19:00 στο γήπεδο της Σοχώρας με πολλά χαμόγελα αλλά και πολλές ελπίδες καθώς υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει βάλει για φέτος. Εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των παικτών όπου βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση καθώς 27 παίκτες έδωσαν το παρών ενώ όσοι ήταν απόντες ήταν δικαιολογημένοι.

Στους παίκτες μίλησε ο προπονητής, Ηλίας Ασπρομάτης ενώ από δίπλα του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, Μιχάλης Καλιγιάννης μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέργιος Τυπάδη, όπως και ο γενικός αρχηγός, Κωνσταντίνος Μανουσάκης. 

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν καλό, ενώ οι περισσότεροι παίκτες μας είναι νεαρής ηλικίας και μάλιστα υπάρχουν αρκετά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών με σκοπό να βοηθήσουν την ανδρική ομάδα

Παρών ήταν και η διοίκηση με τον πρόεδρο, Νίκο Παπαδάκη και τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Βαλέργα να μίλουν για αρκετή ώρα τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με του προπονητές σε πολύ καλό κλίμα. 

Ηλίας Ασπρομάτης :« Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι»

Ο προπονητής μας αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε για τους στόχους της ομάδας όσο και για το νεανικό σύνολο που διαθέτει ο Αστέρας.

«Ξεκίνησε μια καινούργια ποδοσφαρική σεζον για εμάς αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα απο αυτή την διαδικασία να καταφέρουμε να πάμε ψηλά στην βαθμολογία και να αναδείξουμε τα πολλά νέα παιδιά που έχει η ομάδα. Επίσης έχουμε φέρει και πολλά παιδιά που παίζουν στα «under» των ακαδημιών μας και τα θεωρούμε ως επένδυση για το μέλλον. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια αφού ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ιστορία, που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα που παίζει και σε συνεργασία με την διοίκηση θα προσπαθήσουμε και φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παράλληλα έγιναν γνωστά τα πρώτα φιλικά που θα δοθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας:

27/08 ΟΦΑρμένων

03/09 Άρης Ρεθύμνου

10/09 Ποσειδώνας Γερανίου

17/09 Τάλως Μελιδονίου

21/09 Ρεθυμνιακός

Οι έδρες διεξαγωγής των φιλικών παιχνιδιών θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ