ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Μπαστάκης: "Ύψιστη τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου"

0

Στην Ουγγαρία βρίσκεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της socca ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Ρεθύμνου, Γιώργος Μπαστάκης.

Εκπροσωπώντας την χώρα μας στο socca World Cup και το χάλκινο μετάλλιο της τελευταίας χρονικά διοργάνωσης ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Αστέρα και Προπονητης της Εθνικής mini football θα προσπαθήσει να υποστηρίξει την βαριά αυτή κληρονομιά.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας και λίγες πριν το τουρνουα η Ελληνική ομάδα θα λάβει μέρος σε τουρνουα φιλικού χαρακτήρα με μεγάλες δυνάμεις του Μίνι ποδοσφαίρου όπως η Γερμανία (πρωταθλήτρια κόσμου το 2018) και η Γαλλία (Τρίτη θέση το 2019) ενώ θα δώσει κ μια ακόμα φιλική αναμέτρηση το Σάββατο με την Γεωργία. Στον όμιλο θα συναντήσει Ισπανία Κροατία Χιλή κ Ιράν. Oι αγώνες θα μεταδοθούν από τη COSMOTE tv.

Από Κρήτη και συγκεκριμένα από Ηράκλειο είναι ο Μουρτζάκης Αλέξανδρος, από Χανιά, ο Καλαμαρίδης Γιώργος, ενώ στο team ως άμεσος συνεργάτης του θα βρίσκεται και ο Μανωλούδης Ιωσήφ απο το Ρεθυμνο.

Γιώργος Μπαστάκης:« Ύψιστη τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου»

Ο ίδιος ο Μπαστάκης σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Αστέρα δήλωσε τα εξής:

«Το να εκπροσωπείς την χώρα σου αποτελεί ύψιστη τιμή.Θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε τις αξίες κ τα ιδανικά που έχουμε ως Έλληνες κάνοντας υπερήφανους όσους μας υποστηρίζουν.Ελπίδα μου είναι τα παιδιά της ακαδημίας μας και οι γονεις τους να παρακολουθήσουν την προσπάθεια μας μέσα απο τη συχνότητα της Cosmote tv και να μας στηρίξουν από μακρια»!...

Ενώ ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου από την μεριά του ευχήθηκετα καλύτερα στην Εθνική μας ομάδα και τον Γιώργο Μπαστάκη και να γυρίσουν με το μετάλλιο απο την Ουγγαρία. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ