ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη του Ποσειδώνα επί του Αστέρα στη Σοχώρα

0

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Στέλικο στο 6ο λεπτό και Σηφακάκης στο 57'. 

Ο αγώνας: 

Στο 6ο λεπτό λάθος διώξιμο στον αέρα, η μπάλα έφτασε στον Στέλικο και αυτός από κοντά έγραψε το 0-1 

Στο 15ο λεπτό ο Παπαδάκης βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε το σουτ του Σηφακάκη.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχουςστο 32', όταν μετά από μεγάλη μπαλιά του Γερωνυμάκη, ο Ρότζεν πρόλαβε τα στόπερ του Ποσειδώνα αλλά απέναντι από τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τον νικήσει αφού έστειλε την μπάλα ψηλά από το τέρμα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ποσειδώνας ήταν αυτός που έχασε ευκαιρία με τον Βλαστό, αφού βρέθηκε απέναντι από το τέρμα μας αλλά ο Παπαδάκης μπλόκαρε το σουτ του.

Στο 37' φοβερή μπαλιά από τον Ρότζεν μέσα στην περιοχή, ο Γερωνυμάκης δεν βρήκε καλά την μπάλα και δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 54' ο Τσελέπης βρέθηκε απέναντι από τον Γαγάνη, ο οποίος με το δεξί του πόδι έσωσε την ομάδα μας αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ποσειδώνας βγήκε ξανά στην επίθεση, οι αμυντικοί μας έκοψαν προσωρινά, η μπάλα όμως έφτασε στον Σηφακάκη ο οποίος με δεξί δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 77´ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιόρε που έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα απέκρουσε εντυπωσιακά. 

Φάουλ για τον Αστέρα στο 80ο λεπτό, ο Κλειδής ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι. 

Αστέρας Ρεθύμνου: Παπαδάκης, Μιχαηλίδης, Σιόρε, Κούρος, Γύπαρης, Γερωνυμάκης, Μαρίνοφ,Χατζηκωνσταντίνου,Σαββάκης, Ρότζεν Κλειδής

Ποσειδώνας: Καλιαφαντάκης, Πετρογιαννάκης, Κρασονικολάκης, Καπετανάκης, Ραούλ, Αποστολάκης, Σπανίδης, Στέλικο, Βλαστός, Σηφακάκης, Τσελέπης 

Στο Β´ μέρος έπαιξαν όλοι οι αναπληρωματικοί και για τις δύο ομάδες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ