ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Ε.Α.Π.

0

Παράλληλα τελέστηκε και ο αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023.

Η ανακοίνωση:

«Νέα αρχή την Δευτέρα (12/9) για την ομάδα μας, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23, όπου μετά από 6 χρόνια θα την βρει να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Ρεθύμνου. Με νέο καπετάνιο τον Κώστα Πολύχρονο στην άκρη του πάγκου, πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση ξεκίνησε η νέα σεζόν με τις ευχές και την ευλογία του πάτερ Μιχαήλ Μυστράκη, ο οποίος και τέλεσε τον Αγιασμό πριν από την 1η προπόνηση.

Σε αυτήν συμμετείχαν 22 ποδοσφαιριστές ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, αλλά και δικαιολογημένες τις απουσίες των Λαδιανού, Α. Κωστόπουλου, Μαγαράκη, Λελεδάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντιθέτως κανονικά βρέθηκαν στο γήπεδο Ατσιποπούλου τα νέα αποκτήματα Κυριάκος Μιχελουδάκης, Νίκος Καλτσουνίδης, Σπύρος Μαρινάκης, Δημήτρης Μανωλακάκης, Νίκος Σταυριδάκης του Μιχαήλ και Γιώργος Γκαβλιαρούδης.

 

Τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας μας Νίκος Βερνάδος ευχόμενος καλή σεζόν με υγεία, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ε.Α.Π. Δημήτρη Δομαζάκη, του Γενικού Γραμματέα Χαράλαμπου Χαραλαμπάκη και του μέλους του ΔΣ Δημήτρη Αποστολάκη, ενώ παρών ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς. Στον Αγιασμό της ομάδας μας παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΡ Γεώργιος Δασκαλομαρκάκης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία σε όλους, κάνοντας ειδική αναφορά στην φιλοσοφία της ομάδας μας να δίνει τόπο στα νιάτα, εμπιστευόμενη επί σειρά ετών τα παιδιά που αναδεικνύονται από την Ακαδημία μας. Επίσης το παρόν έδωσε και το μέλος του ΔΣ ΕΠΣΡ Δημήτρης Κουργιαντάκης, όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Κυριάκος Δελήμπασης.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Π.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: Ε.Α.Π. – Μέλαμπες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου: Ε.Α.Π. – Φλόγα Ρουστίκων

Σάββατο 8 Οκτωβρίου: Ε.Α.Π. – Γεράκια Γερανίου

Σάββατο 15 Οκτωβρίου: Ε.Α.Π. – ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός

Σάββατο 22 Οκτωβρίου: Ε.Α.Π. – Κ20 ΠΑΕ Επισκοπής (δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί)».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ