ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν στον Τσεσμέ οι ακαδημίες της Δόξας Πλατανέ

0

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να μπει και η ανδρική ομάδα της Δόξας στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Γήπεδο στην περιοχή του Τσεσμέ και επαναδημιουργία Ακαδημίας Δόξας Πλατανέ. Δύο στόχοι πολλών ετών που έγιναν πραγματικότητα χάρη στον Δήμο Ρεθύμνου, την Περιφέρεια Κρήτης, την ΠΑΕ Επισκοπής και τον πρόεδρο της Μιχάλη Νικολιδάκη και πολλών ακόμα ανθρώπων που συνεργάστηκαν για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα (γήπεδο) που θα δώσει… αθλητική πνοή στην περιοχή.

Η Δόξα Πλατανέ έχει, πλέον, τη φυσική της έδρα, εκεί όπου θα στεγάζεται το μέλλον της, αλλά και το ανδρικό τμήμα, το οποίο θα μετακομίσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αποσυμφορώντας το γήπεδο των Μισιρίων. Σε αυτό το υπέροχο γήπεδο και «στολίδι» της περιοχής, το οποίο θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ακαδημία μας, με πρωταρχικό στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση, τη διάδοση των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η πρώτη συγκέντρωση των παιδιών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα (12/9/22), με την ανταπόκριση και την προσέλευση να είναι κάτι παραπάνω από θετική, βάζοντας τις βάσεις για το «αύριο» της ομάδας. Την πρώτη, αυτή, ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές παρουσία του υπευθύνου της Ακαδημίας, Στέλιου Δελήμπαση (διπλωματούχος UEFA C) και των συνεργατών του, μελών της Διοίκησης και προπονητών της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το «στολίδι» της περιοχής, το νέο γήπεδο του Τσεσμέ, αλλά και το εγχείρημα – υποχρέωση της λειτουργίας της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την τρέχουσα εβδομάδα την Τετάρτη (14/9 – 18.30) και την Παρασκευή (16/9 – 18.30), ενώ για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6942209450 – 6973746275.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ: «ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Δόξας Πλατανέ, Στέλιος Δελήμπασης, μίλησε για τη νέα αρχή της Ακαδημίας, αλλά και για το καινούριο γήπεδο, αναφέροντας: «Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα και με χαροποίησε πολύ το ενδιαφέρον που υπήρξε όλο το καλοκαίρι για την συμμετοχή στην Ακαδημία μας. Η πρώτη μέρα έδειξε τη δυναμική που θα έχουμε, καθώς υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή στις εγγραφές. Έχει μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους τις διοίκησης και του κόσμου τις περιοχής η δημιουργία ακαδημιών Δόξα Πλατανέ. Χρόνια τώρα ακούω και από παράγοντες και από κόσμο τις περιοχής ότι πρέπει να φτιαχτούν τμήματα υποδομών. Είναι τεράστια επιθυμία όλων μας και χαίρομαι πολύ που με εμπιστεύονται να ηγηθώ σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η ευθύνη για μένα είναι μεγάλη και σιγά σιγά θα φτάσει η Ακαδημία μας σε ένα επίπεδο πολύ δυνατό. Στόχος μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν, να αθλούνται, να περνάνε καλά και σταδιακά να βελτιώνονται στο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Τα οφέλη για ένα παιδί είναι τεράστια και το γνωρίζω προσωπικά γιατί ασχολούμαι κοντά 30 χρόνια με αυτό, από μικρό παιδάκι. Πρέπει όλες οι ομάδες να επενδύσουν στις ακαδημίες και στα νέα παιδιά. Δεν είναι εύκολο σίγουρα, αλλά είναι απαραίτητο. Γιατί είναι το μέλλον όλων μας, όχι για να βγουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά πάνω απ’ όλα να αποκτήσουν όλες αυτές τις αξίες που διέπουν τον αθλητισμό.

Είναι η τέλεια αρχή για μας. Το γήπεδο είναι όνειρο όλων μας, που γίνεται πραγματικότητα. Είναι απαραίτητο όχι μόνο για μας, αλλά για όλο τον νομό. Εγώ θέλω να πω πολλά μπράβο στην διοίκηση τις ομάδας, στην Περιφέρεια Κρήτης, στον πρόεδρο της Επισκοπής και στον Δήμο Ρεθύμνου γιατί αφιέρωσαν πολύ χρόνο και χρήματα ώστε να έχουμε αυτό το γήπεδο σήμερα. Από δω και πέρα, μόνο θα βελτιώνεται το γήπεδο και θα εξυπηρετεί πολλούς μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Ο αρχικός στόχος μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν, να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο, να μπουν στον αθλητισμό και μεγαλώνοντας να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα και όσα παιδιά δείξουν ότι μπορούν να προχωρήσουν παραπάνω να τα βοηθήσουμε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα σε μεγαλύτερους συλλόγους. Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα απ’ όλη αυτήν την διαδικασία να συνεργάζονται, να πειθαρχούν, να αθλούνται, να κάνουν νέους φίλους, να μοιράζονται, να χαίρονται, να προβληματιστούν, να βελτιωθούν, να βάζουν στόχους, να μαθαίνουν τους κανόνες και πάρα πολλά άλλα θα τα συναντήσουν στη ζωή τους μεγαλώνοντας. Αυτός θα είναι ο κύριος στόχος της Ακαδημίας Δόξας Πλατανέ, η σωστή διαπαιδαγώγηση!».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ