ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα Γεράκια

0

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε την Δευτέρα (12/09) στο γήπεδο του Γερανίου. Παρόντες ήταν 28 παίκτες με 3 δικαιολογημένα απών, ενώ παρών ήταν και η διοίκηση, με τον πρόεδρο Νικόλαο του Στυλιανού, τον Γενικό Αρχηγό Ασμαργιαννάκη Κώστα και τον προπονητή της ομάδας Κλαψινό Κωνσταντίνο. 

Η ανακοίνωση:

«Με ενθουσιασμό και υψηλούς στόχους η πρώτη των Γερακίων

Με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των Γερακίων στο γήπεδο Γερανίου την Δευτέρα το απόγευμα. 

Ο στόχος για την φετινή σεζόν είναι διπλός για την Γερανιώτικη ομάδα. Αρχικά στο αγωνιστικό κομμάτι η βελτίωση των μικρών παικτών η αξιοποίηση τους & η αθλητική παιδεία.

Ο δεύτερος στόχος ο οποίος αντιπροσωπεύει τους «γαλάζιους» από τα πρώτα χρόνια που ιδρύθηκαν είναι να ευχαριστηθούν το άθλημα και την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά αυτό άλλωστε τόνισαν και οι ιθύνοντες του συλλόγου κατά την διάρκεια των σύντομων ομιλιών που είχαν με τους 28 παίκτες που ήταν παρόντες –υπήρξαν και 3 δικαιολογημένα απόντες- σε αυτό το πρώτο κάλεσμα. 

Το παρόν από πλευράς διοίκησης έδωσαν ο Πρόεδρος των Γερακίων Νικολακάκης Νικόλαος του Στυλιανού, ο Γενικός Αρχηγός Ασμαργιαννάκης Κώστας και φυσικά ο προπονητής της ομάδας Κλαψινός Κωνσταντίνος. Όλοι τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να ευχαριστιέται το παιχνίδι και να παρουσιάσει ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να πετύχει τους στόχους.

Μαζί του σε αυτήν την φετινή διαδρομή θα βρίσκεται στο πλευρό του ένας ακόμη πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα και επι χρόνια συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος του νεαρού τεχνικού ο Στέλιος Σκλομπονάκης ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται σε σχεδόν καθημερινή βάση εν αναμονή και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των Γερακίων σε Β’ ΕΠΣΡ.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους» !!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ