ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη ΡΕΑ

0

Τη 2η συνεχόμενη επιτυχία της κατέγραψε η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, κερδίζοντας με 2-1 τον Ιάλυσο στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να σημειώσει ακόμα μία επιτυχία, ξανά εκτός έδρας, δείχνοντας ικανή να πρωταγωνιστήσει στον Νότιο Όμιλο. Στο γήπεδο της Χάλκης, οι παίκτριες του Νίκου Κυριακόπουλου και του Αντώνη Πλατή ήταν ανώτερες από τις αντίπαλες τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατακτώντας δίκαια τους 3 βαθμούς.

Πρωταγωνίστρια και σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν η Κολομβιανή επιθετικός, Γκιζέλα Μπετανκούρ, η οποία αφού αστόχησε σε πέναλτι στο 8’, κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 28’ με πανέμορφο σουτ, ενώ στο 53’ «κλείδωσε» τη νίκη με άψογο πλασέ και έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά της Δαφέρμου. Μάλιστα, η Ελευθερία Δαφέρμου θα μπορούσε να είχε κάνει 3 τα τέρματα της ομάδας μας, αλλά το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι στο 80ό λεπτό. Οι φιλοξενούμενες, όμως, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 88’ με την Παντερή, βάζοντας πίεση στις Ρεθυμνιώτισσες, οι οποίες εντέλει δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα ως το φινάλε της αναμέτρησης, με το 1-2 να παραμένει. Τελευταία ευκαιρία για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε στο 94’ όταν η Κουτρή βρέθηκε απέναντι στην κενή εστία, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Την επόμενη αγωνιστική η Ρ.Ε.Α. θα πραγματοποιήσει το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, αντιμετωπίζοντας τη Δόξα Πηγαδακίων (15.00 – 4/12) στο γήπεδο της Σοχώρας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

4’ Η Μαρκουτσά κάνει το γύρισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά, με την Σακελάρη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

7’ Η Δαφέρμου κερδίζει πέναλτι μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.

8’ Η Μπετανκούρ εκτελεί το πέναλτι, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

11’ Η Κοτσάκι σουτάρει από το ύψος της μεγάλης με την Σακελάρη να αποκρούει.

22’ Η Μπετανκούρ επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την Σακελάρη να αποκρούει.

28’ Η Μπετανκούρ με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» για το 0-1.

40’ Η Ασημώνη βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της ΡΕΑ, αλλά η Κούντου απέκρουσε ιδανικά, διατηρώντας το 0-1.

41’ Η Μαρκουτσά μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

45’+ Η Μπετανκούρ με όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε την μπάλα πάνω από την αντίπαλο της, αλλά το σουτ της πέρασε ψηλά άουτ.

53’ Η Δαφέρμου με φανταστική κάθετη βρίσκει την Μπετανκούρ, η οποία απέναντι στην Σακελάρη πλάσαρε όμορφα για το 0-2.

61’ Η Μαρκουτσά σουτάρει από πλάγια θέση, με τη Σακελάρη να μπλοκάρει.

63’ Η Χατζηγιαννίδου με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τη Σακελάρη, η οποία μπλόκαρε.

80’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

82’ Η Δαφέρμου σούταρε πλσαριστά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, η Κοτσάκι με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σακελάρη.

88’ Η Σωτήρα «έσκαψε» στην Παντερή, η οποία απέναντι από τη Μανουκαράκη μείωσε σε 1-2.

93’ Η Παπαεμμανουήλ πιάνει την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ, με τη Μανουκαράκη να μπλοκάρει.

94’ Η Κουτρή σουτάρει σε κενή εστία άουτ, σε αντεπίθεση της ομάδας μας.

ΓΚΟΛ: 88’ Παντερή – 28’, 53’ Μπετανκούρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαμιανάκης, Λαμπροπούλου, Σιγανού (Πειραιά).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Β. Χατζηαντωνίου): Σακελάρη, Βασιλώτου (62’ Γρίλη), Πάσπαλη, Πεμπέ, Κωνσταντίνου, Τριμμάτη, Παντερή, Εξουζίδου, Κουγιού, Ασημώνη (67’ Παπαεμμανουήλ), Σωτήρα.

ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου (78’ Μανουκαράκη), Σμιλίκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Καραμουσαδάκη (46’ Κελαϊδή), Κιαχίδου (46’ Βορριά), Δαφέρμου, Εράσο, Κουτρή, Κοτσάκι, Μαρκουτσά (62’ Μανωλίτση), Μπετανκούρ (78’ Δρακάκη).

 

#victory #win #REA #onefamily #oneteam #WomensFootballLeague

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ