ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ιωνικό ο Ν. ΟΠΕΡ

0

 

Έχοντας όπλο το σερβίς, ο ΟΠΕΡ προηγήθηκε με 5-1αλλά με όπλο την υποδοχή και το μπλοκ ο ιωνικός προηγήθηκε με 10-12. Στη συνέχεια οι γυναίκες του ΟΠΕΡ έβγαλαν καλύτερες άμυνες και πέρασαν μπροστά 17-16.Τελικά στη συνέχεια και με όπλο το μπλοκ ο ιωνικός πήρε το σετ με 22-25.

Όπως και στο πρώτο σετ, έτσι και στο δεύτερο ο ΟΠΕΡ μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 5-3 αλλά ο ιωνικός και πάλι προσπέρασε με 6-9. Η συνέχεια ήταν ανάλογη του πρώτου σετ, με τον ΟΠΕΡ να προηγείται αλλά στο τέλος να μένει από δυνάμεις και σε συνδυασμό με τα λάθη να χάνει και το δεύτερο σετ με 21-25.

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο σετ σε αυτό ο ιωνικός ήταν που ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 0-4 και 6-8. Ο ΟΠΕΡ έδειχνε να έχει χάσει τον ρυθμό του και να έχει απογοητευτεί με αποτέλεσμα να χάνει με 10-18. Στο τέλος κάνανε οι παίκτριες μια προσπάθεια αλλά τελικώς δεν απέφυγαν την ήττα με 20-25 και συνολικό σκορ 0-3.

Ν. ΟΠΕΡ (Γ. Μπουρμπάκης – Θ. Μαρούλης): Σταμνά, Καλογριδάκη, Ανδρακάκου, Μηλάκη, Ποδαρά, Βερβερίδη, Καλιαφαντάκη, Κουταλά, Γκαρσία, Μακρυδάκη, Χρηστάκη (λ), Παπαδάκη (λ).

Ιωνικός Ν.: Δασκάλου (λ), Κογεράκη, Σαρακατσάνη, Κράνη, Γουνού, Κοντούδη, Χατνζή, Σερέτη, Μαντάκη, Μπαμπατσίκα, Μιχαηλίδη, Γκούμα

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ