ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέλαβε και επίσημα ο Τσουπάκης στον Ρεθυμνιακό

0

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ. Αναγνωρίζοντας ότι ο γεννημένος την 20η Ιουνίου 1985 τεχνικός αποτελεί έναν φερέλπι προπονητή, αποφασίσαμε ότι αποτελεί την πιο κατάλληλη και έμπιστη λύση για την καθοδήγηση του δυναμικού μας που απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Ανδρέας Τσουπάκης είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων προπονητικής UEFA (A’, B’, C’, D’) και έχει εργαστεί σε Άρη Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ – Βοηθός του Στέλιου Κοζανίδη), Ποσειδώνα Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ – Α’ προπονητής) και Τάλω Μελιδονίου (Α’ ΕΠΣΡ – Α’ προπονητής). Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του Ρεθυμνακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, όντας πεπεισμένοι ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της».

Ανδρέας Τσουπάκης : «Ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα που σε κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένη να κερδίζει»

Από την πρώτη επίσημη κουβέντα του με τους ανθρώπους της ομάδας μας, έδειξε ότι δεν αποτελεί άνθρωπο των «λόγων», αλλά των «πράξεων». Από τα πρώτα λεπτά που δέχτηκε την σημαντική « κυανόλευκη» πρόταση, κατάλαβε το μέγεθος της ευθύνης, αλλά και το αντίστοιχο της «πρόκλησης». Για αυτό λοιπόν ακολούθησε και αυτή την φορά αυτό που ξέρει καλά να κάνει, «σήκωσε τα μανίκια» και ξεκίνησε δουλειά. Γιατί για τον νέο προπονητή μας Ανδρέα Τσουπάκη, κάθε λεπτό στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας, έχει την δική του ξεχωριστή αξία. Λίγο μετά την πρώτη του προπονητική επαφή με τα «δελφίνια», ο 37χρονος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά :

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού, αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιώργο Μανωλακάκη, για την τιμή και την «ψήφο εμπιστοσύνης» που μου έδωσαν. Όμως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά. Ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα που βάση της ιστορίας της είναι υποχρεωμένη να κερδίζει σε κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει δεν είναι «μη αναστρέψιμη». Όμως πρέπει να δουλέψουμε και πιστεύω ότι η αξία, οι ικανότητες και το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής θα εμφανιστούν στο γήπεδο και θα δώσουν στον Ρεθυμνιακό την θέση που βάση της ιστορίας του, του ανήκει».

Το προπονητικό παλμαρέ του Ανδρέα Τσουπάκη :

2016 – 2017 : Άρης Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ) – Βοηθός προπονητή του Στέλιου Κοζανίδη.

2017 – 2021 : Ποσειδώνας Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2021 – 2022 : Τάλως Μελιδονίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2022 – 2023 (α’) : Τάλως Μελιδονίου (Α’ ΕΠΣΡ)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ