ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Φραγκιαδουλάκης βοηθός προπονητή στον Ρεθυμνιακό

0

H επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον γυμναστή ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗ. Ο γεννημένος την 16η Δεκεμβρίου 1993 απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην «προσαρμοσμένη κινητική αγωγή», θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Τσουπάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Γιώργος Φραγκιαδουλάκης έχει εργαστεί μαζί με τον έμπειρο νέο προπονητή μας σε Ποσειδώνα Γερανίου (2020 -21) και Τάλω Μελιδονίου (2021-22 και την πρώτη περίοδο 2022-23) στην Α’ΕΠΣΡ, έχοντας μια πολύ καλή επίγνωση των απαιτήσεων της κατηγορίας. Καλωσορίζουμε των Γιώργο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στις επιτυχίες και την επίτευξη των στόχων της». 

Γιώργος Φραγκιαδουλάκης : «Θα δουλέψουμε ώστε ο Ρεθυμνιακός να πρωταγωνιστήσει ξανά»

Ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου «σταθμού» στην καριέρα του, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως γυμναστής των «δελφινιών» ο Γιώργος Φραγκιαδουλάκης.

Ο 29χρονος απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, τόνισε χαρακτηριστικά :

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού, αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιώργο Μανωλακάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο σε μένα όσο και στον προπονητή Ανδρέα Τσουπάκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στην οικογένεια της πιο ιστορικής ομάδα του Ρεθύμνου, γεγονός που αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θα δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε ο Ρεθυμνιακός να πρωταγωνιστήσει ξανά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ