ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκοψε την πίτα του ο ΟΦΗ Ρεθύμνου

0

 Με πλήθος κόσμου και παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων απο την ΠΑΕ ΟΦΗ πραγματοποιηθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας των τμημάτων του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Πιο συγκεκριμένα εκτός από τους γονεις των αθλητών,σύσσωμη παραβρέθηκε η διοίκηση της ομαδας του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με τον πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βαλέργα, τον γενικό αρχηγό Κωσταντίνο Μανουσάκη, τα μέλη ΑντώνηΤσακάλη,Μύρων Σαρρή και Θεόδωρο Δουλουμπέκη.

Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ το παρόν έδωσε ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και ιδιαίτερα αγαπητος σε παιδιά και γονεις Ηλίας Πουρσανίδης, καθως επισης ενας ακόμα αγαπημενος άνθρωπος για τα παιδιά ο προπονητης των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Συκιωτάκης. Η μεγάλη όμως έκπληξη για τους μικρούς μας αθλητές ήταν η παρουσία του Γιάννη θεοδοσουλάκη και του Χρήστου Μανδά,τους οποίους υποδέχτηκαν με την συνοδεία του ύμνου της ομάδας του ΟΦΗ..

Ο προεδρος της ομάδας Νικος Παπαδάκης αφού καλωσόρισε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ευχήθηκε στο μέλλον να δούμε και αλλά παιδιά των ακαδημιών μας να αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ και να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν ο Γιάννης Θεοδωσουλακης και ο Γιάννης Αποστολακης (απουσίασε λόγω ίωσης).

Απο την μεριά του ο Ηλιας Πουρσανίδης δήλωσε έκπληκτος με το πάθος που βγάζουν οι ακαδημίες μας σε κάθε αγώνα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και δήλωσε ότι θέλει να έρθουν και σε ακόμα περισσότερους αγώνες του ΟΦΗ στο μέλλον. Ο Μανώλης Συκιωτάκης είπε ότι μαθαίνει σε καθημερινή βάση τα νέα των παιδιών και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να παραλείπουν τα μαθήματα τους, ενώ ταυτόχρονα τους ευχήθηκε καλή χρονιά και να αγαπάνε αυτό που κάνουν. Στη συνέχεια μίλησαν οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μανδάς και Γιάννης Θεοδοσουλάκης με τον δεύτερο να λέει στα παιδιά να έχουν όνειρα και να τα κυνηγάνε και πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθει η δικαίωση ενώ ο Χρηστος Μανδας είπε ότι όλοι ξεκίνησαν από την ίδια θέση που βρίσκονται σήμερα τα παιδιά των ακαδημιών και πως πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν για να τα καταφέρουν.

Μετά έγινε μια κλήρωση με τους Πουρσανίδη, Θεοδοσουλάκη και Μανδα να διαλέγουν 3 νούμερα και να παραδίδουν 3 ισάριθμες μπάλες στους νικητές. Παράλληλα έγινε και μια όμορφη κίνηση από την πλευρά της Ηρακλειώτικης ομάδας η οποία χάρισε στον πρόεδρο μας μια φανέλα του Λουίζ Φελίπε με τον πρόεδρο του Αστέρα μας να είναι εμφανέστατα συγκινημένος από την όμορφη χειρονομία του ΟΦΗ, ενώ στον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ.Γεώργιο Μπαστακη δόθηκε η φανέλα του Νέιρα που είχε και αυτή τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΟΦΗ.

Στο τέλος τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και τους προπονητές του ΟΦΗ ενώ πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημενους τους παικτες Γιάννη Θεοδοσουλάκη και Χρήστο Μανδά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ