ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάρωσε στα μετάλλια ο ΑΣΜΤ Ατσιποπούλου

0

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου για το έτος 2023 διεξήχθη σε δυο μέρη τα σαββατοκύριακα 21-22 και 28-29 Ιανουαρίου. Συμμετείχαν 70 σύλλογοι με περίπου 1.500 αθλητές .
 Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Ατσιποπούλου συμμετείχε και στα δύο μέρη με 40 αθλητές οι οποίοι  κατέκτησαν συνολικά 24 μετάλλια εκ των οποίων 9 Χρυσά, 7 Ασημένια και 8 Χάλκινα. Αυτή η συγκομιδή έφερε τον Σύλλογο του Ατσιποπούλου στην 5ή θέση της κατάταξης Πανελλαδικά στο Fighting System.
 
Οι προπονητές του Συλλόγου Ιωάννης και Δημήτριος Δημητρόπουλος δήλωσαν τα παρακάτω:
Φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ίσως από τα δυνατότερα της τελευταίας πενταετίας αφού και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αλλά και η συμμέτοχη των αθλητών στις κατηγορίες ήταν τεραστία. Πολλά από τα παιδιά που διακρίθηκαν κέρδισαν όχι μόνο την είσοδο τους στην εθνική ομάδα αλλά και μοριοδότηση για το πανεπιστήμιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αγωνιστική παρουσία των παιδιών αφού η φετινή χρονιά είχε τόσο νέα άτομα, χωρίς μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, αλλά και έμπειρους αθλητές, σε νέες ηλικιακές ομάδες, παλεύοντας με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές. Όλοι οι αθλητές μας είναι άξιοι συγχαρητήριων για την προσπάθεια τους και το ήθος που έδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων. Όλη αυτή η δουλειά και η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά την χρονιά που πέρασε έφερε τον σύλλογο του Ατσιποπούλου στην 5η θέση πανελληνίως στο Fighting System. Ειδικότερα θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Φουρναράκης Μάρκος έγινε για 6η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος, ο Ντελιλάι Μιχαήλ βγήκε 1ος ανάμεσα από 35 αθλητές και η Λαντζουρακη Ραφαέλα έχασε το Χάλκινο Μετάλλιο, σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, στα τελευταία δυο δευτερόλεπτα του αγώνα της.
Επομένη στάση του συλλόγου είναι το  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου που θα διεξαχθεί στην Γαλλία στις 9-12 Μάρτιου.
Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους αλλά και την ΑΝΕΚ LINES - BLUE STAR FERRIES για την αρωγή τους, ταξιδεύοντας μας με ασφάλεια και άνεση σε κάθε μας αγωνιστικό προορισμό.

Χρυσό μετάλλιο

Καραβασίλη Αλέξανδρα
Ντελιλάι Μιχαήλ
Φραγκιουδάκη Ζωή
Φουρναράκης Μάρκος
Φέρτι Ανουέλιο
Χριστοδουλάκη Καλλιόπη
Χριστοδουλάκη Καλλίστη
Χρηστίδη Ηλιάνα
Ατσαλάκη Αλεξάνδρα
Ασημένιο Μετάλλιο
Μπουσπρένι Μερίκα
Λαντζουράκη Μιχαέλα
Τζιράκη Ραφαέλα
Κορακάκης Νίκος
Σελιανάκης Νικόλας
Κουρμούλης Μανώλης
Καυκαλάς Γεώργιος
Χάλκινο Μετάλλιο
Μπουσπρένι Πρεντ
Κορακάκης Γεώργιος
Φέρτι Τζοι
Πολομαρκάκης Γεώργιος
Βουρβαχάκη Ελευθερία
Ρουσσάκης Αντώνιος
Μoράκης Γεώργιος
Λελεδάκη Εμμανουέλα
5η θέση (δηλαδή έχασαν τον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο)
Λαντζουρακη Ραφαέλα (έχασε για δύο δευτερόλεπτα κυριολεκτικά)....
Λιονής Κωνσταντίνος
Ντελιλάι Αριάδνη

Επίσης Αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές: Κομπιτσακη Μαρία, Νικολακάκη Μαρία , Κουρμούλη Κατερίνα, Νικολουδάκη Ειρήνη,  Φαζού Μαριάννα, Θωμαδάκης Ευάγγελος, Βανταράκης Θεμιστοκλής, Περακάκης Γεώργιος, Δελήμπασης Παναγιώτης, Βανταράκης Εμμανουήλ, Λεμονάκης Ιωάννης, Πολομαρκάκης Οδυσσέας, Χρηστίδης Αλέξανδρος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ