ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμμετοχή 10 Ρεθεμνιωτών Αθλητών Σκακιστών στο 3ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Μίκης Θεοδωράκης" 2024

0

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε για 3η χρονιά στα Χανιά προς τιμή του Κρητικής & Μικρασιατικής καταγωγής μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Στο 7ήμερο αυτό απαιτητικό και διεθνούς αξιολόγησης Πρωτάθλημα διαγωνίστηκαν 200 αθλητές από 22 χώρες.

Ανάμεσα τους έδωσαν δυναμικό παρόν 10 Ρεθεμνιώτες αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ρεθύμνου με διαφορετικούς στόχους ο καθένας, εμπειρία, αγωνιστική βελτίωση αλλά και διακρίσεις, οι εξής:

Τεμετζιάν Ιμμάνουελ, Σιβαρόπουλος Γιώργος, Κοκολάκης Παύλος, Μαθιουδάκης Ιάκωβος, Νταγκουνάκης Εμμανουήλ, Μυτιληναίος Νικόλας, Μαθιουδάκης Μάριος, Μυτιληναίου Ζωή-Αλκμήνη, Βαρδάκης Σταύρος και Σιβαρόπουλος Στέφανος.

Από τους αθλητές μας ξεχώρισε για την απόδοσή του ο Ιμμάνουελ Τεμετζιάν όπου διαγωνίσθηκε με σοβαρότητα καταγράφοντας μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση συνεχίζοντας να προοδεύει στο άθλημα.

Από διακρίσεις στην κατηγορία κάτω των 10 ετών αγοριών την 2η θέση κατέκτησε σε τετραπλή ισοβαθμία ο Παύλος Κοκολάκης.

Στην κατηγορία κάτω των 12 στα κορίτσια την 3η θέση κατέκτησε η Ζωή-Αλκμήνη Μυτιληναίου.

Οι μικροί αθλητές τόλμησαν τη συμμετοχή τους σε μία μεγάλη διοργάνωση κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες για την σκακιστική τους εξέλιξη. Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει και με κατάλληλη δουλειά και αγώνες η πόλη μας θα χαρεί ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν συμμετοχή!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους συνδέσμους:

Facebook: https://www.facebook.com/share/p/3Yry1qE9ybTo4v1E/

Chess-Results: https://chess-results.com/tnr873992.aspx?lan=1

Θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές, υποστηρικτές και χορηγούς των Χανίων για την αρτιότητα της διοργάνωσης, τον υπέροχο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου που διατέθηκε από τον δήμο Χανίων και ιδιαίτερα στην Δανάη Αγναντή για τα υπέροχα πορτρέτα αθλητών!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ