ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παντός καιρού οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης κέρδισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ράλλυ Κρήτης!

0

Ακολούθησαν οι Κτιστάκης Δημήτρης και Μανώλης ενώ την τριάδα της γενικής συμπλήρωσαν οι Αυγερόπουλος Χρήστος και Γιαβάσης Ευστράτιος…

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 45ο Η & Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης που βρήκε νικητές τους Λευτέρη Αλυγιζάκη και Μιχάλη Χατζηδάκη με Skoda Fabia και χρόνο 35.26.73 ενώ ακολούθησαν στην γενική κατάταξη οι Δημήτρης και Μανώλης Κτιστάκης με Peugeot 306 (37:18:14). Την τριάδα έκλεισαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος, Στράτος Γιαβάσης με Citroen Saxo (37:37:13).
Κτιστάκης Δημήτρης Ράλλυ Κρήτης 2024

Ο πολυνίκης του θεσμού Γιώργος Αναπολιωτάκης με τον Θανάση Τσιούκα, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα αφού το Ford Fiesta αντιμετώπισε πρόβλημα πριν την εκκίνηση της 5ης ειδικής διαδρομής στα «Κεράσια 2» και εγκατέλειψε. Έτσι άλλαξε κάτοχο η 1η θέση με τους ταχύτατους Αλυγιζάκη- Χατζηδάκη να το εκμεταλλεύονται και να περνάνε στην κορυφή.
Αναπολιωτάκης Γιώργος Ράλλυ Κρήτης 2024

Ο αγώνας έγινε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του υπό βροχή, με τις γλιστερές ούτως ή άλλως ειδικές να αυξάνουν το δείκτη δυσκολίας για τα πληρώματα του αγώνα. 

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

https://www.infomega.gr/live/

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ