ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκπαίδευση στις τεχνικές και αξιολόγηση στο 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ηράκλειο

0

Το βάρος στην εκπαίδευση στις τεχνικές του τερματοφύλακα έριξε η προπονητική ομάδα της GK Goalkeeper Academy κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών, στον σταθμό του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (8/5) άρχισε με σεμινάριο από τον Αθλητικό Διατροφολόγο της Ακαδημίας, Δημήτρη Κατάκη, με θέμα: ‘‘Γεύματα γύρω από προπονήσεις και ποδοσφαιρικούς αγώνες: η σπουδαιότητά τους’’. Η παρουσίαση προσέλκυσε το ενδιαφέρον αθλητών, προπονητών και γονέων!

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Κώστας Γύπαρης, ο οποίος διεξήγαγε σεμινάριο με στόχο τη διδασκαλία/εκπαίδευση τεχνικών του τερματοφύλακα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταφέρθηκε στη συνέχεια από την αίθουσα του γηπέδου του Ατσαλένιου στον αγωνιστικό χώρο. Υπό τις οδηγίες του κ. Γύπαρη έγινε αρχικά προθέρμανση με funny games και στη συνέχεια εκπαίδευση κι αξιολόγηση με ασκήσεις Build up, Crossing, Shot stopping, Positioning and Decision-making, 1vs1 και Goalkeeper Reaction.

Η αυλαία στον 2ο σταθμό του ''3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών'' πέφτει σήμερα (8/5), με την παρουσία του προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κρυωνά, να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης ημέρας!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ