ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ενθουσιασμό και πρόγραμμα του Δ. Κρυωνά η "αυλαία" του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ηράκλειο

0

Ενθουσιασμός, δράση, διαδραστικότητα, εκπαίδευση, ψυχαγωγία! Κάπως έτσι κύλησε η τρίτη και τελευταία ημέρα (9/5) του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ηράκλειο, με τους περίπου 50 αθλητές να δίνουν το 100% και να φεύγουν από το Γήπεδο του Ατσαλένιου με ένα πλατύ χαμόγελο!

Ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κρυωνάς, ο οποίος έχει περάσει από την πρώτη ομάδα, από τον ΠΑΟΚ Β' και από την Ακαδημία, ήταν ο βασικός προσκεκλημένος Coach της GK Goalkeeper Academy, μεταφέροντας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τις πολύτιμες γνώσεις του στους συμμετέχοντες τερματοφύλακες και GK Coaches.

Αρχικά ο κ. Κρυωνάς έκανε την παρουσίαση του προγράμματός του, με τίτλο: ''Προπονήσου όπως αγωνίζεσαι''. Στη συνέχεια το πρόγραμμά του έτρεξε παράλληλα με εκείνο της Αθλητικής Ψυχολόγου της GK Goalkeeper Academy, Ελεάνας Κοκκίνη.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: η πρώτη ομάδα έκανε εκπαίδευση και αξιολόγηση υπό τις οδηγίες του Δ. Κρυωνά. Η μεθοδολογία βασίστηκε σε ρεαλιστικές καταστάσεις, συνδυάζοντας μία ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση του τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, η άλλη ομάδα αθλητών βρισκόταν στην αίθουσα mental training και παρακολουθούσε το σεμινάριο της κυρίας Κοκκίνη με θέμα: ''Αθλητική ψυχολογία και μεγιστοποίηση της απόδοσης του/της goalkeeper''. Φυσικά, στα μέσα του προγράμματος οι ρόλοι των δύο ομάδων αντιστράφηκαν.

Το αγωνιστικό σκέλος ολοκληρώθηκε με τα challenge games, που... ανέβασαν στην αδρεναλίνη στα ύψη κι ανέδειξαν: δύο νικητές οι οποίοι εξασφάλισαν από ένα ζευγάρι γάντια προσφορά της Play Sports και δύο δευτεραθλητές οι οποίοι κέρδισαν από ένα ζευγάρι κάλτσες trix gripsocks.

Όπως και στο Λασίθι, διαδικτυακό... παρών στο Camp έδωσε και ο τερματοφύλακας της 2ης ομάδας της Οσασούνα, Δημήτρης Σταματάκης, ο οποίος με την ομιλία του ενθάρρυνε κι ενέπνευσε τους νεαρούς goalkeepers!

Πιστοποιήσεις συμμετοχής και βραβεύσεις

Αμέσως μετά το τέλος του εκπαιδευτικού σκέλους, κάθε συμμετέχων έλαβε πιστοποίηση συμμετοχής, ενώ ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών.

Στη συνέχεια, για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp, βραβεύτηκαν: ο συνδιοργανωτής ΠΟ Ατσαλένιου, κ. Γιώργος Λέλεκας, η Creta Recycling (το βραβείο έλαβε ο κ. Δευκαλίων Στειακάκης), ο προπονητής τερματοφυλάκων, κ. Δημήτρης Κρυωνάς, η Εθελοντική Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων ''Επίδρασις'' και η Αθλητική Ψυχολόγος, κυρία Ελεάνα Κοκκίνη.

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο Camp του Ηρακλείου!

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον 3ο από τους 4 σταθμούς του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’, που είναι το Γήπεδο Μισιρίων, στο Ρέθυμνο, το τριήμερο 14-16 Ιουνίου!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ