ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών

0

Με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη για εξειδικευμένη εκπαίδευση και ψυχαγωγία υποδέχτηκαν οι goalkeepers και οι GK Coaches του Νομού Ρεθύμνου την Παρασκευή (14/6) το ''3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών'' της GK Goalkeeper Academy. Το Γήπεδο των Μισιρίων αποτελεί τον 3ο κατά σειρά σταθμό για φέτος, μετά το Λασίθι και το Ηράκλειο.

Όπως σε όλους τους Νομούς, το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων από τον Επικεφαλής της GK, Κώστα Γύπαρη, και την εισαγωγή τους στην εκπαιδευτική φιλοσοφία της Ακαδημίας, μέσω ειδικής παρουσίασης.

Η συνέχεια άνηκε στον Αθλητικό Επιστήμονα, Λεωνίδα Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε σε ειδικό σεμινάριο με θέμα την ''Αξία της αξιολόγησης φυσικής κατάστασης τερματοφυλάκων''.

Αμέσως μετά, μαζί με τους συνεργάτες του στην s11 Ltd, ο επιστημονικός συνεργάτης της GK υπέβαλε τους νεαρούς αθλητές σε εργομετρική αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα θα δοθούν στους αθλητές, ενώ η τεχνική ηγεσία της GK Goalkeeper Academy τα λαμβάνει υπόψη στην κατάρτιση του προπονητικού προγράμματος των δύο επόμενων ημερών.

Η δράση στο Γήπεδο των Μισιρίων συνεχίζεται το Σάββατο (15/6), με τη διεξαγωγή του προγράμματος της δεύτερης ημέρας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (16/6).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ