ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων η Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου

0

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τη Ρεθυμνιώτικη ξιφασκία και τους ξιφομάχους μας, που βρέθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Στους ατομικούς αγώνες του Σαββάτου για τους Παμπαίδες αγωνίστηκαν οι Γκουσιόπουλος Γιώργος, Δρανδάκης Διονύσης, Τζιρτζιλάκης Αριστείδης και ο Λασιθιώτης Σταθάκης Νίκος που αγωνίζεται με την ακαδημία μας , και κατέλαβαν τις 28η, 30η, 44η και 49η θέσεις αντίστοιχα. Στις Παγκορασίδες αγωνίστηκε η Λίτινα Ζωή που κατέλαβε την 22η θέση.

Τα καλύτερα όμως ήρθαν για την ομάδα των αγοριών στα ομαδικά του Σαββάτου όπου και συμμετείχαν απευθείας στην 8άδα. Εκεί στον αγώνα για την είσοδο στην 4άδα έχασαν μόλις με 45-39 από την πολύ δυνατή ομάδα της Ελληνικής Ακαδημίας Ξιφασκίας ΕΑΞ Γαλάτσι μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα με πολλαπλές ανατροπές. Στη συνέχεια για τους αγώνες κατάταξης κέρδισαν την ομάδα της ΑΕΚ με 45-25 και έχασαν από τον όμιλο ξιφασκίας Γλυφάδας 45-41 καταλαμβάνοντας τελικά την 6η θέση στην πρώτη τους παρουσία σε ομαδικό αγώνισμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους και την προσπάθειά τους σε αυτό το απαιτητικό διήμερο.

Με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων ολοκληρώνεται και η φετινή αγωνιστική χρονιά , που χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη αφού η

Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου, δε συμμετείχε μόνο σε Πανελλήνιους αγώνες για πρώτη φορά, αλλά κατέλαβε και βαθμολογούμενες θέσεις στην Πανελλήνια κατάταξη.

Οι αθλητές, οι προπονητές, η διοίκηση και όλη η μεγάλη οικογένεια της Ακαδημίας Ξιφασκίας Ρεθύμνου εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουν ραντεβού τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου , όπου και θα γίνει η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος μαζί με την Ακαδημία Ξιφασκίας Λασιθίου ‘Το Σπαθί’.

Καλό καλοκαίρι!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ