ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H GK Summer Pre Season έρχεται την περίοδο 8-25 Ιουλίου με το πιο εξειδικευμένο προπονητικό team

0

Η GK Summer Pre Season έρχεται για ένα ακόμη καλοκαίρι προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους goalkeepers του Νομού Χανίων και όχι μόνο να εξελιχθούν και να προετοιμαστούν για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25!
Η καλοκαιρινή προετοιμασία τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy θα διεξαχθεί το διάστημα 8-25 Ιουλίου 2024 και θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις διάρκειας 90 λεπτών (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 - 09:30 το πρωί), από την πλέον εξειδικευμένη προπονητική ομάδα.
Ο Επικεφαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy, Κώστας Γύπαρης, θα αναλάβει την εκπαίδευση των goalkeepers στους τομείς της τεχνικής και της τακτικής, ενώ ο κορυφαίος αθλητικός επιστήμονας, Λεωνίδας Παπαδάκης, της S11Ltd θα είναι ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση.
Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους τους goalkeepers να βελτιωθούν, να αξιολογηθούν και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των ομάδων τους, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:
Τηλέφωνο: (+30) 6983054663 (και μέσω Viber & WhatsApp)
E-mail: [email protected]
Social Media: Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ