ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών: Για ακόμη μία χρονιά η No1 επιλογή σε όλη την Κρήτη

0

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών, που διοργάνωσε η GK Goalkeeper Academy και στους τέσσερις Νομούς της Κρήτης (Λασίθι - Ηράκλειο - Ρέθυμνο - Χανιά).

Η ανταπόκριση των νεαρών τερματοφυλάκων ήταν εντυπωσιακή, καθιστώντας το για μία ακόμη χρονιά ως το πολυπληθέστερο camp τερματοφυλάκων σε όλο το νησί, με περισσότερες από 180 συμμετοχές αθλητών και προπονητών.

Η καθιέρωση του Παγκρήτιου Camp συντελεί στην πραγματοποίηση του προ τριετίας οράματός μας στην GK Goalkeeper Academy: να ''ενώσουμε'' όλους τους τερματοφύλακες της Κρήτης και να δουλέψουμε με τις ίδιες αρχές, προκειμένου να βάλουμε το δικό μας ''λιθαράκι'' στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης γύρω από την πιο ιδιαίτερη θέση στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, στόχος της GK είναι να προσφέρει στους goalkeepers σε κάθε άκρη του νησιού ίσες ευκαιρίες να δοκιμαστούν σε συλλόγους του εξωτερικού, μέσα από τα διάφορα στάδια αξιολόγησης, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων. Και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο πλέον.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το φετινό καλοκαίρι η GK Goalkeeper Academy αποφάσισε να επενδύσει ακόμη περισσότερο στη γνώση και την ποιοτική εκπαίδευση, φέρνοντας σχεδόν σε κάθε σταθμό του camp έναν κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, αλλά και τους υψηλής κατάρτισης επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας:

Αντονέλο Μπραμπίλα (Serie A, Premier League, Ligue 1), Νίκος Κωνσταντινίδης (Εθνική Κύπρου), Δημήτρης Κρυωνάς (ΠΑΟΚ), Χρήστος Λάμπρου (Athens Goalkeepers Academy), Λεωνίδας Παπαδάκης (Αθλητικός Επιστήμονας), Ελεάνα Κοκκίνη (Αθλητική Ψυχολόγος), Δημήτρης Κατάκης (Αθλητικός Διατροφολόγος).

''ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ'' ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΡΟΧΕΣ

Η ανταπόκριση αθλητών και προπονητών αποδεικνύει ότι η ποιότητα των παροχών παραμένει το βασικό τους κριτήριο και αυτό μάς δίνει κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις εν όψει των επόμενων ετών!

Παράλληλα, στην GK Goalkeeper Academy αισθανόμαστε περήφανοι που βλέπουμε όλο και περισσότερες Ακαδημίες τερματοφυλάκων να γεννιούνται στην Κρήτη και να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με εμάς: καθημερινές προπονήσεις, camps, αξιολόγηση.

Όλοι μαζί συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και αυτή είναι η σημαντικότερη αποστολή μας!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ