ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Πλατανέ: Στο τεχνικό επιτελείο ο Γιάννης Τσαχάκης

0

Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαχάκη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο δίπλα στους Νίκο Καραδάκη και Γιάννη Μπακόπουλο.

Ένας φέρελπις προπονητή με όρεξη και διάθεση για νέες προκλήσεις ενσωματώνεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Δεν είναι «καινούριος» για τη Δόξα Πλατανέ, μιας και έχει υπηρετήσει με επιτυχία την ομάδα είτε ως παίκτης, είτε και ως προπονητής. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχει αγωνιστεί με το «πλατανόφυλλο» στη Δ’ Εθνική αλλά και αργότερα στο Α’ τοπικό. Άλλωστε ήταν εκείνος, ο οποίος ως πρώτος προπονητής επανέφερε τη Δόξα Πλατανέ στην Α’ κατηγορία το 2020 και επιστρέφει και ο ίδιος ξανά μετά από 4 χρόνια.

Ως τεχνικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Ρεθύμνου και εν συνεχεία εργάστηκε σε Σπήλι (Α’ τοπικό), Αλφά (Α’ τοπικό) και Ρεθυμνιακό, όπου συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή μας Νίκο Καραδάκη. Το 2019 ανέλαβε… την άνοδο της Δόξας Πλατανέ και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στον Άρη Ρεθύμνου. Το 2022 στέφθηκε πρωταθλητής Β’ τοπικού με τη Φλόγα Ρουστίκων, η οποία ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.

Η Δόξα Πλατανέ καλωσορίζει εκ νέου τον Γιάννη Τσαχάκη στην οικογένεια της και του εύχεται μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΧΑΚΗΣ: «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ»

«Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση ήταν αυτός που με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από πολύ έμπειρους προπονητές, όπως ο Νίκος Καραδάκης και ο Γιάννης Μπακόπουλος. Έχω συνυπάρξει μαζί τους και σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής. Είναι, άλλωστε, μία ομάδα από την περιοχή που μεγάλωσα.
Οι στόχοι είναι κοινοί με της ομάδας. Ευελπιστώ ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε. Η ομάδα μας παρέχει όλα τα εφόδια για να τα καταφέρουμε και σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κάνουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ