ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασημένιο Μετάλιο για τον Καραβάνο στην Ελευθέρα Πάλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

0

Ασημένιο Μετάλιο ο Καραβάνος Νικόλαος στην Ελευθέρα Πάλη  (92 kg) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17

Με αποφασιστικότητα, πλάνο και τεράστιο παλαιστικό ταλέντο τα έβαλε με όποιον βρήκε μπροστά του και σάρωσε την Ευρώπη

  •  8-8  στην φάση των «16» κερδίσε τον Γιουσέφ Σόλιμαν από την Ουγγαρία 8-8  και πήρε μεγάλη νίκη για τα προημιτελικά.
  • 6-4 στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Φαρχάντ Σουλεϊμανλί 6-4  από το Αζερμπαϊτζάν και τον… εκτροχίασε.
  • 10-0  Στα ημιτελικά αντίπαλός του ήταν ο ανεξάρτητος αθλητής Καντούνου. Σε έναν αγώνα που κάποιοι περιμένουν μία ζωή, ο Καραβάνος δεν ήταν διατεθειμένος για… αστεία! Μπήκε σοβαρός και με ατσάλινη θέληση ισοπέδωσε τον αντίπαλό του. Με πτώση επικράτησε στον ημιτελικό και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό.
  •  0-10 Ο τελευταίος αγώνα αποδείχθηκε και ο πιο δύσκολος όλων. Ο Γεωργιανός Κοντσταντίν Πετριασβίλι μικρος αδερφος του Τζινο δυο φορές Ολυμπιονίκη Γεωργιας δεν του επέτρεψε να πάρει την τέταρτη νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια αξιζουν στο νεαρό πρωταθλητή καθώς η δουλειά χρόνων επιτέλους αναγνωριστηκε. Η νίκη αυτή είναι η σημαντικότερη των τελευταίων δεκαετιών στην Ελευθέρα Πάλη στην Κρήτη και πολλά συγχαρητήρια αξιζουν στον προπονητή και πατέρα του Νίκου , Μανώλη Καραβάνο για το έργο που επιτελεί και τις προπονητικές του ικανότητες.

Οι διακρίσεις  του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου εχουν την αγαστή στήριξη της Μότορ Όιλ Ελλάς και την οικογένεια Βαρδινογιάννη και είμαστε  ευγνώμων για τη μεγάλη βοήθεια για να μπορούμε να στεκόμαστε ανάμεσα σε τόσο μεγάλες χωρες με παράδοση στα μετάλλια και εμείς απο το Ρέθυμνο στις υψηλότερες θεσεις στο βάθρο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ