ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυναμική παρουσία στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar από την GK Goalkeeper Academy!

0

Η GK Goalkeeper Academy από την Κρήτη έδωσε το ‘’παρών’’ με 11μελή αποστολή τερματοφυλάκων και προπονητών! Ξεχωριστή σημασία έχει η παρουσία του Βλάντικ Αμπράμοφ, ο οποίος πριν από ακριβώς 8 χρόνια (2016) συμμετείχε στο καλοκαιρινό camp της AGA ως goalkeeper και φέτος βρίσκεται στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar ως GK Coach!

 Η Ακαδημία μας έδωσε δυναμικό ‘’παρών’’ στο ‘’13 Goalkeeping Camp & Seminar’’, που διεξήχθη στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Renti Arena το διάστημα 4-7 Ιουνλίου. Διοργανώτρια ήταν η AGA, με την οποία η GK Goalkeeper Academy συνεργάζεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Εννιά αθλητές αξιολογημένοι στο απόλυτα επιτυχημένο ‘’3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & προπονητών’’, τέθηκαν στην κρίση δύο σπουδαίων προπονητών τερματοφυλάκων από το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Ισπανό Τόνι Ντόμπλας (Toni Doblas) της Ρεάλ Μπέτις και τον Πορτογάλο Νέλσον Περέιρα(Nelson Pereira), ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών GK Coach της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίοι εκπαίδευσαν και αξιολόγησαν τους συμμετέχοντες goalkeepers.

Οι Κρητικοί τερματοφύλακες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και τα ονόματα ορισμένων εξ αυτών βρίσκονται ήδη σημειωμένα στα μπλοκάκια των προπονητών. Αυτό σημαίνει ότι στο κοντινό μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε συλλόγους του εξωτερικού!

 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ