ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η GK Goalkeeper Academy επεκτείνεται σε όλους τους Νομούς της Κρήτης

0

Η GK Goalkeeper Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα τριών νέων Ακαδημιών Τερματοφυλάκων στους Νομούς Λασιθίου, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, προσφέροντας στο εξής ένα καθημερινό και εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων σε όλη την Κρήτη!

Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση και τη λειτουργία της Ακαδημίας μας στα Χανιά, έφτασε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα, το οποίο αποτελούσε εξ αρχής το όραμά μας: οι αρχές, η φιλοσοφία και η μεθοδολογία της Ακαδημίας μας να διδάσκονται καθημερινά σε goalkeepers σε κάθε άκρη του νησιού, μέσα από ένα ενιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αυτό θα συμβεί φυσικά σε συνεργασία με εξειδικευμένους προπονητές τερματοφυλάκων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους Νομούς, αλλά και με την επιστημονική ομάδα της GK Goalkeeper Academy.

Τη συνολική επίβλεψη του προγράμματος σε όλους τους Νομούς θα έχει ο Επικεφαλής της Ακαδημίας, Κώστας Γύπαρης, ο οποίος θα εξακολουθήσει φυσικά να τρέχει και το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων στα Χανιά, ενώ υπεύθυνοι προπονητές στους άλλους τρεις Νομούς θα είναι οι εξής:

 GK Goalkeeper Academy Λασιθίου Δημήτρης Καμαράτος
 GK Goalkeeper Academy Ηρακλείου Βλάντικ Αμπράμοβ
 GK Goalkeeper Academy Ρεθύμνου Βαγγέλης Παντελίδης & Στέργιος Τυπάδης (συνεργάτης)

 Κώστας Γύπαρης: ''Μεγάλη η δίψα για ποιοτική και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλη την Κρήτη''

Ο Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Κώστας Γύπαρης, δήλωσε: ''Η ίδρυση τριών νέων Ακαδημιών σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο αποτελεί την εκπλήρωση ενός σπουδαίου στόχου που είχαμε θέσει εξ αρχής.

Η τεράστια επιτυχία του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών, το οποίο ήταν για ακόμη μία χρονιά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο -από πλευράς παροχών- ραντεβού για Goalkeepers και GK Coaches σε όλη την Κρήτη, μάς υπενθύμισε πόσο μεγάλη είναι η δίψα για ποιοτική και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε κάθε άκρη του νησιού μας.

Σήμερα λοιπόν ανακοινώνουμε ότι η GK Goalkeeper Academy είναι εδώ για να καλύψει αυτή την ανάγκη, υλοποιώντας ένα εγχείρημα το οποίο απαιτεί πολλή δουλειά και άριστη συνεργασία από την πλευρά μας.

Έχουμε στο πλευρό μας τους κατάλληλους συνεργάτες για να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο. Θα ήθελα να καλωσορίσω και επίσημα στην οικογένεια της GK Goalkeeper Academy τον Δημήτρη, τον Βλάντικ, τον Βαγγέλη και τον Στέργιο και να ευχηθώ να έχουμε μία πολύ δημιουργική συνεργασία’'!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ