ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγιασμός… και βροχή τα γκολ… στο πρώτο οικογενειακό φιλικό

0

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα τελέστηκε ο Αγιασμός για ΑΟΝ Αστέρα και ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ την Τετάρτη (21/8) το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Οι δύο αδελφοποιημένες ομάδες που θα πορευτούν σε σάρκα μία… συνεβρέθηκαν στο πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, πήραν τις γεναιόδωρες ευχές του πατήρ Μιχαήλ Μυστράκη, ο οποίος τέλεσε το μυστήριο του Αγιασμού. Παρούσες στο γήπεδο οι διοικήσεις των δύο ομάδων, προεξερχόντων των προέδρων τους κ.κ. Νίκο Παπαδάκη και Δημήτρη Δομαζάκη, ανταλλάσοντας ευχές για καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Αμέσως μετά ακολούθησε η φιλική αναμέτρηση, όπου οι δύο ομάδες πρόσφεραν απλόχερα θέαμα με τον ΑΟΝ Αστέρα να επικρατεί με 4-5. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσαν από τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά και για τους προπονητές Κώστα Πολύχρονο (Ε.Α.Π.) και Ηλία Ασπρομάτη (ΑΟΝ Αστέρας) να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από την πορεία της προετοιμασίας μετά από το πρώτο δύσκολο δεκαήμερο.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του φιλικού παιχνιδιού, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μπάρμπεκιου της χρονιάς, όπου συμμετείχαν όλοι οι συντελεστές και των δύο συλλόγων.

 Το φιλικό παιχνίδι

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος μετά από το ισόπαλο 1-1 του α’ ημιχρόνου στην επανάληψη τα γκολ έπεφταν βροχή… με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους.

Οι κυριότερες στιγμές της φιλικής αναμέτρησης:

Στο 2’ ψιλοκρεμαστό σουτ από τον Δαμανάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 3’ ο Πολυμίλης πλάσαρε από καλή θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 4’ ο Παυλάκης Κώστας δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κατσικαλάκη.

Στο 8’ φοβερή μπαλιά από τον Σιόρε στον Εσπιαλίδη, εκείνος κατέβασε τη μπάλα, πέρασε δύο αμυντικούς αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Χαραλαμπάκης.

Στο 14’ σουτ από τον Νίκο Χατζηκωνσταντίνου από το ύψος της περιοχής, ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 18’ ο Αντωνόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βελονάκης έσπασε τη μπάλα στον Χατζηκωνσταντίνου και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Στο 21’ σουτ του Βελονάκη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Στο 22’ λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Καζαμίας βγήκε απέναντι από τον Κατσικαλάκη και ο τελευταίος απέκρουσε χαμηλά το πλασέ κρατώντας το μηδέν.

Στο 23’ σουτ από τον Εσπιαλίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 33’ απευθείας φάουλ του Σιόρε η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 38’ ο Δαμανάκης επιχείρησε το πλασέ, ο Ανδρουλάκης απέκρουσε, η φάση συνεχίστηκε και ο Δαμανάκης μετά από σέντρα του Κώστα Παυλάκη έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 47’ φάουλ σε καλό σημείο από τον Αστέρα, ο Βελονάκης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49’ ο Σαββάκης από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Μαρίνοφ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-2.

Στο 56’ απευθείας εκτέλεση από τον Γερωνυμάκη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 61’ σουτ από τον Μαγαράκη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω.

Στο 63’ σουτ από τον Χαροκόπο απέκρουσε ο Μπερέτης, στη συνέχεια νέο σουτ από τον Δαμανάκη απέκρουσε ξανά ο Μπερέτης και στη συνέχεια ο Χαροκόπος έκανε το 2-2 από κοντά.

Στο 65’ ο Πολυμίλης βρήκε τον Μαρίνοφ μέσα στην περιοχή και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-3.

Στο 70’ ο Καζαμίας έδωσε τη μπάλα στον Χαροκόπο και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-3.

Στο 78’ ο Σαββάκης έβγαλε κάθετη πάσα και ο Πολυμίλης με πλασέ έκανε το 3-4.

Στο 82’ ο Μαρίνοφ πέρασε τη μπάλα στην περιοχή και ο Πολυμίλης με πλασέ έκανε το 3-5.

Στο 89’ μετά από ασίστ του Δαμανάκη ο Μαγαράκης με σουτ έκανε το 4-5.

Ε.Α.Π.(Κώστας Πολύχρονος): Σπ. Χαραλαμπάκης, Ευαγ. Λαδιανός, Ευτ. Στεφανάκης, Εμ. Παυλάκης, Κ. Παυλάκης, Λίτσι, Μαγαράκης, Καρδαράς, Καζαμίας, Μπράχο, Δαμανάκης.

Ακόμη έπαιξαν οι Σωπασουδάκης, Στ. Τζουγανάκης, Καλτσουνίδης, Ποθουλάκης, Χαροκόπος.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Κατσικαλάκης, Σκουλουφιανάκης, Αντωνόπουλος, Κ. Ασπρομάτης, Σουλιάδης, Σιόρε, Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Πολυμίλης, Εσπιαλίδης, Τσόγκας Βελονάκης.

Ακόμη έπαιξαν οι Ανδρουλάκης, Μπερέτης, Αποστολίδης, Εμ. Χατζηκωνσταντίνου, Φάμπιο, Χατζηνικολίδης, Γερωνυμάκης, Χρ. Ασπρομάτης, Σαββάκης, Μαρίνοφ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ