ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετράμε αντίστροφα… πραγματοποιήθηκε το 1ο meeting προπονητών Ακαδημίας ΑΟΝ Αστέρα

0

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έχει ξεκινήσει για την Ακαδημία μας και οι προετοιμασίες κορυφώνονται για να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους.

Η νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες, μετά από την ενοποίηση των δυνάμεων ΑΟΝ Αστέρα και ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και προετοιμάζονται οι δύο εγκαταστάσεις εκπαίδευσης των αθλητών μας (γήπεδα Σοχώρας και Ατσιποπούλου), μα προπάντων το διευρυμένο προπονητικό δυναμικό μας, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στις 2 Σεπτεμβρίου που ανοίγει τις πύλες της η Ακαδημία μας.

Σε αυτό το πλαίσιο το Σάββατο (24/8) πραγματοποιήθηκε το πρώτο προπονητικό meeting της σεζόν 2024-25, το οποίο έλαβε χώρα σε αίθουσα των πανέμορφων ξενοδοχείων «Pearl Hotels» στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Σε όλα τα στελέχη του προπονητικού δυναμικού μας, παρουσιάστηκε το πλήρες πρόγραμμα λειτουργίας. Η Ακαδημία μας εδώ και αρκετά χρόνια δουλεύει σε πρότυπα επαγγελματικών ομάδων, πρωτοπορώντας σε πάρα πολλούς τομείς, όχι μόνο στο Ρέθυμνο, την Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ. Γιώργος Μπαστάκης ανέπτυξε όλο το μοντέλο λειτουργίας της, την χρήση των εφαρμογών της Sport+ «Goaly» και «youcoach», τα οποία διαθέτουν απίστευτες παροχές σε προπονητικό επιτελείο, αθλητές και γονείς, αξιολογώντας και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα μέλη μας. Όπως φυσικά την συνεχή αξιολόγηση, εξέλιξη και ενδυνάμωση των οποίων αδυναμιών τους, ώστε με την πάροδο της εκπαίδευσης τους, να παραδίδονται είτε στους προπονητές των ανδρικών ομάδων ΑΟΝ Αστέρα και Ε.Α.Π., είτε σε ομάδες Κ της ΠΑΕ ΟΦΗ, ως ολοκληρωμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι ποδοσφαιριστές. Ειδικότερα την ανάπτυξη της εφαρμογής youcoach έκανε ο Τεχνικός Υπεύθυνος Ακαδημίας του γηπέδου Σοχώρας κ. Λεωνίδας Μιχαηλίδης, ενώ με την σειρά του ο Τεχνικός Υπεύθυνος Ακαδημίας του γηπέδου Ατσιποπούλου κ. Παντελεήμων Κατικάς έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό. Στην όμορφη συντροφιά μας βρέθηκε μέσω διαδικτυακής παρουσίας ο Τεχνικός Διευθυντής της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν και καλή συνεργασία στα στελέχη μας.

Σύντομο χαιρετισμό ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική σεζόν έκαναν ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα κ. Νικόλαος Παπαδάκης, ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Δημήτριος Δομαζάκης, οι Αντιπρόεδροι των δύο ομάδων κ.κ. Κωνσταντίνος Μανουσάκης και Νικόλαος Βερνάδος αντίστοιχα, όπως και ο Ποδοσφαιρικός Σύμβουλος Ανδρικών ομάδων κ. Χαράλαμπος Αποστολάκης. Παρόντα στο 1ο meeting προπονητών και τα κορίτσια της γραμματειακής υποστήριξης και των δύο εγκαταστάσεων εκπαίδευσης της Ακαδημίας μας.

 * Ο ΑΟΝ Αστέρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ιδιοκτησία των ξενοδοχείων «Pearl Hotels», όπως και το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία για τις ανάγκες του 1ου meeting προπονητών Ακαδημίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ