ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με όνειρα για διακρίσεις ο Καραβάνος Νίκος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U20

0

 Για την Ισπανία όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20 αναχώρησε ο Νίκος Καραβάνος. Στην Ποντεβέντρα της Ισπανίας  συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αγωνιστική δράση του Ρεθεμνιώτη Πρωταθλητή. Ο Καραβάνος ετών 17 ρίχνεται αύριο στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στα 97 Kgr Ελευθέρας Πάλης και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων από 18 έως 20 ετών.
Ο Καραβάνος αυτό το Καλοκαίρι ήδη κατέκτησε στην Ελευθέρα Πάλη το Ασημένιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Σερβία, διακρίθηκε στην 7η θέση στο Παγκόσμιο U17 στο Αμάν ,  κατέκτησε την 11η θέση στο Πανευρωπαϊκό U20 επίσης στη Σερβία και αγωνίστηκε και στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής U17 κατακτώντας την 12η θέση στην Ευρώπη. Ο ίδιος και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα βάζει τον πήχη ψηλά και στοχεύει σε διάκριση παρά το εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα του Καλοκαιριού .
Στην Ποντεβέντρα βρίσκονται οι προπονητές Θέμης Ιακωβίδης και Αμιράν Καρτάνοφ που θα πλαισιώσουν τον Καραβάνο ενώ στο στυλ της Ελευθέρας θα αγωνιστούν στο σύνολο 4 αθλητές της Εθνικής Ομάδας.
Χορηγός των μετακινήσεων για τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου και τους διακεκριμένους αθλητές του είναι η εταιρία Μότορ Όιλ Hellas και η Περιφέρεια Κρήτης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ