ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Η κρητική ψυχή μιλάει, είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα μας» – Νέο χάλκινο στους Παραολυμπιακούς

0

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο σπουδαίος Κρητικός, έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό κατηγορίας F54.

«Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια που κατάφερα να ανεβάσω τη γαλανόλευκη ψηλά», δήλωσε με συγκίνηση ο αθλητής, εκφράζοντας τη χαρά του για την επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον προπονητή του.

Η κρητική ψυχή και η αγάπη για την Ελλάδα

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πολυετή του πορεία στους Παραολυμπιακούς: «Σίγουρα μιλάει η κρητική ψυχή. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και το κάνουμε με την καρδιά μας», είπε, δείχνοντας το πάθος του για τον αθλητισμό και τη χώρα του.

Ένα σπουδαίο κατόρθωμα

Με ρίψη στα 30 μέτρα και 13 εκατοστά, ο Στεφανουδάκης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, προσθέτοντας το 11ο μετάλλιο στη συγκομιδή της ελληνικής αποστολής στους φετινούς Παραολυμπιακούς.

Για τον ίδιο, αυτό ήταν το τρίτο Παραολυμπιακό του μετάλλιο, καθώς είχε κατακτήσει το χάλκινο στο Λονδίνο το 2012 και το χρυσό στο Ρίο το 2016.

Η επιτυχία του Στεφανουδάκη αποτελεί μια ακόμη λαμπρή στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, με τον ίδιο να παραμένει σύμβολο δύναμης και θέλησης.

cretapost.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ