ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητική αξιολόγηση για μέλη της Ακαδημίας μας από την «S11ltd»

0

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου βαδίζοντας στον δρόμο της νέας εποχής, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την βέλτιστη εκπαίδευση, αξιολόγηση και βελτίωση των μελών της Ακαδημίας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη Δευτέρα (9/9) εγκαινιάστηκε στην αθλητική εγκατάσταση της Σοχώρας, η συνεργασία του συλλόγου μας με την εταιρία «S11ltd» του Λεωνίδα Παπαδάκη. Δεκάδες παιδιά από τις ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ12, Κ14 και Κ14 της Ακαδημίας μας βρέθηκαν στο γήπεδο και επιδόθηκαν σε σειρά μετρήσεων από τον ιδιοκτήτη της πρότυπης εταιρείας, προπονητή φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικού επιστήμονα με ερευνητικό πεδίο δράσης κ. Λεωνίδα Παπαδάκη και τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, πήραν μια γεύση από τα πιο εξελιγμένα τεστ σύγχρονου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων μετρήσεις γνωστικών & αντιδραστικών ικανοτήτων, αντίληψης, ταχυδύναμης, ευκινησίας, ειδικής αντοχής & δύναμης. Οι μικροί μας αθλητές επέδειξαν ζήλο, διάθεση και συγκέντρωση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και κατευθύνσεις των ανθρώπων της εταιρίας «S11ltd», ώστε να εξαχθούν τα ευρήματα των μετρήσεων, τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην δική τους εξέλιξη και βελτίωση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συνεργασία της ομάδα μας, με την «S11ltd» θα συνεχιστεί καθ’ όλη την ποδοσφαιρική σεζόν με γνώμονα την βελτίωση των αθλητών της Ακαδημίας μέσω επιστημονικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ