ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία σε φιλικό τουρνουά για την ομάδα του Αστέρα Youth League

0

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε και η λειτουργία του συλλόγου μας έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα. με τους ρυθμούς ολοένα και περισσότερο να ανεβαίνουν.

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και ξεχειλίζει για ένα σημαντικό τμήμα του οικοδομήματος μας, το οποίο θα κληθεί να παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής του για τη σεζόν 2024-25.

Έστω και άτυπα η σεζόν ανοίγει το Σάββατο (14/9), για την ομάδα "Youth" του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, όπου θα συμμετάσχει στην πρώτη διοργάνωση της φετινής σεζόν, φιλοξενούμενη σε τουρνουά στα Καλέσσα Ηρακλείου.

Πρόκειται για την ομάδα της ηλικιακή κατηγορίας Κ17 (ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2008 και μεταγενέστερα), η οποία αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο... που ενώνει την αλυσίδα του οικοδομήματος μας, από την Ακαδημία μας, με τις ανδρικές μας ομάδες ΑΟΝ Αστέρα και Ε.Α.Π.

Στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας "Youth" του ΑΟΝ Αστέρα και με την συμμετοχή ακόμη των Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναθηναϊκού Ηρακλείου και Candia Δαμάστα, θα διεξαχθεί το εν λόγω τουρνουά.

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια μισής ώρας, με την αυλαία να ανοίγει στις 18:00 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός Ηρακλείου-Candia Δαμάστα. Ακολουθεί στις 18.30 το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ των ηττημένων των πρώτων αγώνων και στις 19:30 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους νικητές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ