ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Στο πλευρό του Ρέθυμνο Cretan Kings…ο Όμιλος Βαρδινογιάννη…”

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας μας, τις εταιρείες Motor Oil, AVIN, NRG, Coral Gas και Valvoline, του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη και οι κ.κ. Βαρδής και Γιάννης Βαρδινογιάννης στέκονται αρωγοί της προσπάθειας μας για μια ακόμη χρονιά.
Ό Όμιλος ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο σε Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο, στηρίζει την οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 75 χώρες, απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και πραγματοποιεί συνεχώς νέες επενδύσεις. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου, και παράλληλα στον τομέα του υγραερίου, της εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και αναδεικνύει σημαντικές αξίες όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος.
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και την συνεχόμενη στήριξη που παρέχουν στις προσπάθειες μας για τον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ