ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας Ηλιάκης Αντώνης από το 3ο Παγκρήτιο Καμπ Τερματοφυλάκων & Προπονητών στην Ισπανία

0

O Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας της GK Goalkeeper Academy, Ηλιάκης Αντώνης, συμμετείχε στο 3ο Παγκρήτιο Τερματοφυλάκων & Προπονητών στον σταθμό του Ρεθύμνου και μέσω της συνεργασίας μας με την Athens Goalkeepers Academy (AGA) στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου, ταξίδεψε στην Αθήνα αρχικά και μετέπειτα στην Ισπανία, μαζί με άλλους επιλεγμένους τερματοφύλακες, για να εκπαιδευτεί και να αξιολογηθεί από τους GK Coaches των Ακαδημιών κορυφαίων συλλόγων.

Η Μαδρίτη  αποτέλεσε τον σταθμό της αποστολής της Νο1 Σχολής Τερματοφυλάκων στην Κρήτη από την περασμένη Δευτέρα (9/9) έως και την Κυριακή (15/9).

Σε αυτό το διάστημα ο αθλητής μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάρια και να προπονηθεί στα αθλητικά κέντρα των 𝝦𝝖𝝘𝝞𝝤 𝝗𝝖𝝘𝝞𝝚𝝟𝝖𝝢𝝤 & 𝝖𝝩𝝠𝝚𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝡𝝖𝝙𝝦𝝞𝝩𝝜𝝨, υπό τις οδηγίες των προπονητών τερματοφυλάκων των δύο συλλόγων.

Στόχος ήταν ο τερματοφύλακας της GK Goalkeeper Academy, να έρθει σε επαφή και να εξοικειωθεί με το ισπανικό μοντέλο εκπαίδευσης.
Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ισπανική κουλτούρα γενικότερα και να αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες οι οποίες διαμορφώνουν χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε πιο νεαρές ηλικίες.

Αγωνιστικά, στον Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστο Λάμπρου, δόθηκε πλήρες feedback από τους Ισπανούς GK Coaches για το επίπεδο του Ρεθυμνιώτη αθλητή, το οποίο και μετέφερε στον επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy κύριο Κώστα Γύπαρη, προκειμένου να δουλέψει στοχευμένα τους προσεχείς μήνες και να είναι ακόμη πιο έτοιμος στην επόμενη αξιολόγηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος η GK Goalkeeper Academy λειτουργεί και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 𝝨𝝩𝝖𝝡𝝖𝝩𝝜 𝝤𝝦𝝫𝝖𝝢𝝤𝝪 στην Ατλέτικο Μαδρίτης , ύστερα από αξιολόγηση στην οποία υποβλήθηκε μέσω της Athens Goalkeepers Academy.

Την ίδια διαδρομή είχε ακολουθήσει ως γνωστόν στο παρελθόν και ο 𝝙𝝜𝝡𝝜𝝩𝝦𝝜𝝨 𝝨𝝩𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝟𝝜𝝨.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ